Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Akerdijk 265 1171RB BADHOEVEDORP, Badhoevedorp Dijk

Bewaar object

Omschrijving

Te koop @Badhoevedorp Akerdijk 265

DEZE WONING WORDT VERKOCHT VIA DE ONLINE VEILING WWW.BIEDOPDEZEWONING.NU

Helft van dubbele dijkwoning met vergunning voor aanlegsteiger, vrij uitzicht over de Ringvaart en een ruim 23 meter diepe zuidwest tuin met berging!

Deze nog te moderniseren en eventueel uit te bouwen naoorlogse woning heeft drie woonlagen met onder meer een souterrain van circa 37 m met tal van mogelijkheden, een begane grond van circa 37 m die flexibel in te delen is en een verdieping van circa 34 m met 3 slaapkamers en een badkamer.

Deze woning (bouwperiode 1950) is gelegen op een kavel van 386 m opstalgrond tot 31 december 2051, waarvan de canon (vergoeding) tot die datum is betaald en een kavel water van 54 m in eigendom en beschikt over circa 108 m gebruiksoppervlak en circa 339.5 m inhoud (zo goed als mogelijk opgemeten volgens de Nen-2580 norm), Let op! Dit is inclusief het 1,95 m hoge souterrain van 37 m en exclusief de berging van circa 17 m en exclusief het balkon van circa 4 m. Deze maten zijn indicatief. Voor deze woning is het (voorlopig) energielabel F afgegeven.


Indeling:
Begane grond: voorentree met hal, meterkast, trap naar souterrain en deur naar de lichte woonkamer (circa 19 m) met open haard, vier flinke ramen, een witte jaren negentig keuken (circa 10 m) met inbouwapparatuur, een deur naar het balkon en zicht op de tuin.

Balkon: Het ruim 3 meter brede balkon is te bereiken via de keuken en heeft een trap naar de achtertuin.

1e Verdieping: overloop met karakteristieke jaren tachtig badkamer met douche, toilet, wastafel en dubbele dakkapel, slaapkamer 1 voor van circa 8,5 m, slaapkamer 2 achter van circa 10,7 m met dakkapel en wastafel, slaapkamer 3 achter van circa 8,5 m met dakkapel, wastafel en dubbele afgetimmerde vliering.

Souterrain: Het souterrain van circa 37 m is verdeeld in drie compartimenten met een hal van circa 6.3 m, een bijkeuken van circa 8,56 m met wastafel, deur naar de tuin en een toilet, een berging van circa 19.4 m met een vloer die vernieuwd moet worden. Dit souterrain is straks multifunctioneel te gebruiken als bijvoorbeeld wasruimte, bijkeuken, tuinkeuken, slaapkamer of als werkruimte.

Tuin:
De zeer rijk begroeide achtertuin op het zuidwesten is ruim 23 meter diep en ruim 11 meter breed en heeft een berging van circa 17.3 m. De noordoostelijke gelegen voortuin is ruim 6 meter diep en ruim 11 meter breed en heeft een eigen oprit. De circa 21 m zijtuin verbindt de voor- en achtertuin en biedt mogelijkheden voor een extra parkeerplek of garage in achtertuin.

Waterkant:
Aan de voorzijde van het huis aan de Ringvaart is een kavel water van 54 m in eigendom en er is een vergunning voor het plaatsen van een steiger.

In deze woning aan de Ringvaart rondom de Haarlemmermeer waan je je volledig buiten en toch bevind je je in de bewoonde wereld. Amsterdam ligt aan de overkant van het water en alle voorzieningen zijn dichtbij in de buurt.

Bieden vanaf: € 299.500,-- kosten koper via www.biedopdezewoning.nu (zie ook de bijlage op onze eigen site).

De sluitingsdatum is donderdag 27 september 2018 15.00 uur!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
440 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Akerdijk 265 1171RB BADHOEVEDORP, Badhoevedorp Dijk

naar Akerdijk 265 1171RB BADHOEVEDORP, Badhoevedorp Dijk
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand