Akerdijk 279 1171RC Badhoevedorp, Badhoevedorp Dijk

Bewaar object
Bouwjaar
1936
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
216 m²

Omschrijving

Prachtig gelegen twee-onder-één-kapwoning aan de Ringvaart. De woning heeft twee slaapkamers, een grote schuur/ werkplaats, een tuin op het zuidwesten en een eigen aanlegsteiger. Vanuit de woonkamer is er vrij weids uitzicht over de ringvaart.

Indeling:
Voorportaal, hal, toegang tot de badkamer, apart toilet, een bergruimte en de keuken. De tegels in de badkamer zijn op de vloer terracotta met een witte wandtegel. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, designradiator en wastafel. Naast de badkamer is apart de toiletruimte gemaakt. Hier ligt een grijze gemêleerde mozaïek vloer en een bewerkte wandtegel.

In de bergkast in de hal zit de CV ketel uit 1998.

De L-vormige keuken heeft kastjes in de kleur beige en een aanrechtblad beige gemêleerd. Het 4-pits gasfornuis is van Atag en de inbouwoven is van het merk Bosch. In de keuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine gemaakt.
Aan de voorkant van de woning bevindt zich de woonkamer. De woonkamer heeft een prachtig vrij uitzicht over de Ringvaart. Op de vloer ligt zowel in de keuken als in de woonkamer een lichte laminaatvloer.

Eerste verdieping
Via de keuken is de eerste verdieping te bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorkant heeft een dakkapel. De masterbedroom aan de achterkant van de woning heeft ook en dakkapel. Hier is een inbouwkast gemaakt over de gehele wand.

De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin
Achter de woning ligt een riante tuin gelegen op het zuidwesten. Op eigen terrein staat een stenen schuur en een eigen werkplaats met een magazijn erboven. Deze werkplaats is voorzien van elektra. Het magazijn boven de werkplaats is met een losse trap te bereiken.

Steiger
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een steiger, welke bij de woning behoort.

Opstalrecht
Het perceel is belast met het voortdurend recht van opstal, uitgegeven door het hoogheemraadschap van Rijnland.
De retributie voor het perceel van de woning bedraagt ca. € 643,85 per jaar en ca. € 150 per jaar voor de steiger en loopt tot en met 1 juni 2026.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen:
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-11-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1936

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²
Perceeloppervlakte
216 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's