Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Akersingel 67 1060NJ Amsterdam, De Aker West

Bewaar object

Omschrijving

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 7 SEPTEMBER 2018 **

Nu te koop een ruim 3 kamer (mogelijk 4 kamer) appartement gelegen op de 2e etage in het rustige en groene De Aker. De woning is gelegen in een netjes en goed onderhouden appartementencomplex met lift, vlakbij het winkelcentrum Dukaat en naast de tramhalte van lijn 1.

Het complex is eind jaren '90 gebouwd en is voorzien van stadsverwarming, dubbel glas, goede ventilatiemogelijkheden en een lift.

Indeling:
Entree gebouw, lift naar 2e etage, galerij aan rustige binnentuin, entree woning, gang, links ruime berging met wasmachine aansluiting en stadsverwarming, toliet met fontein, badkamer met ligbad, douche en wastafel, rechts een slaapkamer, toegang tot woonkamer met half open woonkeuken (aldaar zou achter de keuken nog een 3e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden), woonkamer en slaapkamer aan voorzijde toegang tot loggia aan de voorzijde. Vanuit de keuken balkon aan de zijde toegankelijk met een schuifdeur.In de onderbouw is nog een berging.

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: Brummelhuis te Amsterdam
- Ca 88,9m2 NEN meting
- Balkon zuidoost en loggia zuid (overige inpandige ruimte 3,3m2)
- Servicekosten circa 185 per maand
- Erfpacht afgekocht tot 11 november 2048
- Gratis parkeren
- Professioneel beheerde VVE

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid);
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis in Amsterdam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Kaart Akersingel 67 1060NJ Amsterdam, De Aker West

naar Akersingel 67 1060NJ Amsterdam, De Aker West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand