Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Akerwateringstraat 72 1069GE Amsterdam, De Punt

Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
129 m²

Omschrijving

** ENGLISH TEXT BELOW**
Bent u op zoek naar een hoogwaardig afgewerkte woning van 120 m2 waar u niets meer aan hoeft te doen? Deze luxe woning is praktisch nieuw! De woning is gerealiseerd in 2008 en beschikt over 4 slaapkamers. Bij binnenkomst wordt u direct aangenaam verrast door de moderne inrichting en uitstraling van de woning. De keuken is modern en de badkamer luxe, daarnaast een royale goed aangelegde achtertuin en een vrij uitzicht.

Ligging:
De Akerwateringstraat is gelegen in de woonbuurt “De Punt”.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Dijkgraafplein of winkelstraat Tussen Meer.
De woning ligt op fietsafstand van het Sloterpark en Strand Sloterplas en iets verder ligt de Nieuwe Meer met diverse strandjes en watersportmogelijkheden.
Tram 17 brengt u binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam.
Ook uitvalswegen A4,A9,A5 en A10 zijn snel en goed te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal die toegang biedt tot de garderobehoek, meterkast, luxe wandcloset met mooi afgewerkte wanden. Lichte ruime woonkamer met schuifpui die toegang bieden tot de royale prachtig aangelegde achtertuin met ruime achterom die mogelijkheid biedt tot parkeren op eigen terrein.

De luxe greeploze witte keuken met daarin mooi inbouwapparatuur zoals een fornuis, afzuigschouw., koel- vriescombi, vaatwasser en een combi-oven en granieten aanrechtblad. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van grote antraciet kleurige plavuizen, vloerverwarming en lichte shutters voor de schuifpui.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 2 ruime, lichte slaapkamers en een zeer luxe badkamer voorzien van douchecabine ( stortdouche ), wandcloset, bad, badmeubel, designradiator en vloerwarming.

Tweede verdieping:
Overloop, hier bevindt zich de CV apparatuur, mechanische ventilatie en de aansluitingen voor wasmachine en droger.
Royale lichte ( derde ) slaapkamer aan de achterzijde en ruime ( vierde ) slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

De vloer op de eerste en tweede verdieping is voorzien van een licht laminaat.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 120 m²
-4 slaapkamers
-mooie wandafwerking
-Moderne keuken
-Zeer luxe badkamer met ligbad, separate douche en vloerverwarming
-Woning volledig geïsoleerd
-Dubbel glas
-Mechanische ventilatie
-Vloerverwarming begane grond
-Erfpacht afgekocht tot 31-05-2056
-Energielabel A
-Berging ( 5 m² )
-Levering in overleg

De woning is smaakvol ingericht door de bewoners en is voorzien van alle benodigdheden voor een ideaal woongenot. Bel ons voor een bezichtigingsafspraak!

____________________________________________

Are you looking for a 120m2, high quality finished house which does not require any work? This luxury home is practically new! The house was realized in 2008 and has 4 bedrooms. Upon entering you will be immediately pleasantly surprised by the modern furnishings and appearance of the house. The kitchen is modern and the bathroom luxurious, in addition to a spacious, well landscaped backyard and an unobstructed view.

Location:
The Akerwateringstraat is located in the residential area "De Punt".
For your daily shopping you can go to the Dijkgraafplein or shopping street Tussen Meer.
The house is within cycling distance of the Sloterpark and Strand Sloterplas and a little further you will find the Nieuwe Meer with several beaches and water sports.
Tram 17 takes you to the centre of Amsterdam within 20 minutes.
Highways A4, A9, A5 and A10 are easy to reach as well.

Layout:
Ground floor:
Entrance hall that gives access to the wardrobe, cupboard, luxurious toilet with beautifully finished walls. Bright spacious living room with sliding doors that give access to the spacious and gorgeously landscaped backyard with large backyard that offers the possibility of on-site parking.

The luxury, handle-less, white kitchen contains great appliances such as a stove, extractor fan, fridge-freezer, dishwasher and a microwave oven and granite worktop. The kitchen is located at the front of the house. The living room has large anthracite-coloured tiles, underfloor heating and light shutters at the sliding doors.

First floor:
This floor has 2 spacious, bright bedrooms and a luxurious bathroom with shower (rain shower), toilet, bath, vanity unit, radiator and floor heating.

Second floor:
This floor has a landing, central heating equipment, mechanical ventilation and connections for washer and dryer.
Spacious bright (third) bedroom at the rear and spacious (fourth) bedroom at the front of the house.

The floors on the first and second floor have a light laminate.

Details:
-Living area 120 m²
-4 bedrooms
-Beautiful wall finish
-Modern kitchen
-Very luxurious bathroom with bath, separate shower and underfloor heating
-House fully insulated
-Double glass
-Mechanical ventilation
-Underfloor heating ground floor
-Leasehold owned until 31-05-2056
-Energy label A
-Storage room ( 5 m² )
-Transfer in consultation

The house has been beautifully decorated by the residents and is equipped with all necessities for an ideal living experience. Call us for a viewing appointment and come see for yourself!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
129 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Punt

De Punt De Punt is een wijk in Amsterdam Nieuw-West en lag voor de herindeling van Amsterdam in zeven stadsdelen in 2010 in voormalig stadsdeel Osdorp. De wijk, in de vorm van een punt, ligt tussen de Baden Powellweg, het Rudi Bloemgartensingel en de Ookmeerweg, tegen herdenkingspark Westgaarde aan. Osdorper Ban De belangrijkste straat in de Punt is de Osdorper Ban. Deze bedrijvige straat, vernoemd naar buurtschap Osdorp, heeft de meeste middenstand van de buurt en loopt van oost naar west. Aan de straat ligt de Lucaskerk en de toegangsweg van Westgaarde ligt in het verlengde van de Osdorper Ban. Inwonersamenstelling van De Punt In 2017 had De Punt 6000 inwoners en 2600 woningen, waarvan 27% eengezinswoningen en 73% meergezinswoningen. 88% van de woningen dateert uit een bouwjaar van vóór 2000 en 12% is dus daarna gebouwd. 32% van de inwoners is autochtoon. Van de allochtone bevolking van De Punt is 20% afkomstig uit een westers land. Dat wil zeggen uit Europa minus Turkije, Noord-Amerika, Indonesië, Oceanië of Japan. 26% en 21% van de allochtone inwoners van De Punt zijn respectievelijk afkomstig uit Marokko en Turkije.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder