Akkerdistelstraat 18 +PP 1031JZ Amsterdam, Buiksloterham

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Bewaar object
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
186 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
99 m²

Omschrijving

Een royaal familiehuis van maar liefst 186m2 met vier riante slaapkamers, twee badkamers, een dakterras, terras + steiger aan het water, de mogelijkheid om een boot aan te leggen én een eigen parkeerplaats. Daarnaast heeft de woning een fantastisch vrij uitzicht op een kruispunt van twee waterwegen. Wat wilt u nog meer?

Noord bruist en is volop in ontwikkeling. Historische plekken zoals de NDSM-werf, het Storkterrein en de IJ-oevers zijn en worden omgetoverd tot iets nieuws. Niet voor niets vestigen veel jonge dynamische bedrijven zich hier en kiezen ook veel mensen om hier te gaan wonen. Er zijn veel goede restaurants en andere horecagelegenheden zoals: Eye, Pllek, Loetje, Hangar, Noorderlicht café, café Modern en Café de Ceuvel. Kortom, te veel om op te noemen. De stad is binnen enkele minuten te bereiken via de vele pontverbindingen maar ook met de bus, auto en natuurlijk de Noord/Zuidlijn. De Distelveer pont is op loopafstand bereikbaar maar ook de NDSM-werf pont is door de nieuwe brug makkelijk te bereiken. De Akkerdistelstraat is een autovrije straat met een zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam, maar ook ten opzichte van de diverse uitvalswegen als de A10, A8 en de A5.

Indeling:
Entree in de autovrije Akkerdistelstraat. Eigen terrasje aan de voorzijde met toegang tot een handige (fietsen) berging. Vanuit de berging zowel directe toegang tot de straat maar ook naar de hal voorzien van een (casco) separaat toilet en toegang tot de woonkamer. Door de vele ramen is de woonkamer een heerlijk lichte ruimte. De keukenaansluitingen zijn op diverse punten gesitueerd, aan u dus de keus waar u de keuken wilt plaatsen. Aan de voorzijde heeft u vanaf het terrasje ook direct toegang tot de woonkamer. Aan de achterzijde beschikt de woning over een terras en een eigen steiger aan/in het water. Beiden zijn volledig op het zuiden gelegen en door de open en vrije ligging geniet u hier bijna de gehele dag van de zon. Tevens de mogelijkheid om uw eigen bootje aan te leggen. De ligging aan het water is naast de steiger en eigen boot ook heel fijn voor de ruimtelijke beleving en het vrije uitzicht.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de eerste slaapkamer welke tevens als zitkamer/tv-kamer gebruikt kan worden. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een balkon. De badkamer is in casco staat, echter zijn aansluitingen aanwezig voor toilet, bad, douche en wastafel.

2e verdieping:
Overloop met separaat toilet en toegang tot de 3e en 4e slaapkamer en een tweede casco badkamer met aansluitingen voor een douche en wastafel.

3e verdieping:
Overloop met aansluitingen voor een pantry met aansluitingen voor warm en koud water en elektra voor bijvoorbeeld een inductieplaat en/of koelkast. Aan beide kanten van de overloop toegang tot het prachtige dakterras met aan de ene kant fantastisch uitzicht op het "kruispunt" van het Buiksloterkanaal en het Johan van Hasseltkanaal en aan de andere kant uitzicht op onder andere het monumentale Disteldorp en de A'dam toren. Het dakterras is door de hoge borstwering een heerlijke plek waar u in alle rust en privacy van de zon kunt genieten. Elektra en water aansluitingen zijn aanwezig.
De woning is volledig voorzien van vloerverwarming met een eigen thermostaat per vertrek.

Bijzonderheden:
- Eigen steiger aan het water met vrij uitzicht;
- Riant dakterras met prachtig uitzicht;
- Eigen parkeerplaats;
- Opgeleverd in 2019, ontwikkeld door Eigen haard, gebouwd door Thunnissen Bouw in samenwerking met Heren5 Architecten;
- Eigen boot aanleggen;
- De halfjaarlijkse erfpacht voor de woning bedraagt 3132,39 euro per half jaar en het huidige tijdvak loopt tot en met 1 april 2067. De halfjaarlijkse erfpacht voor de parkeerplaats bedraagt € 26,- per jaar en het huidige tijdvak loopt tot en met 1 oktober 2066;
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 185,4m2 en het dakterras 42,5m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
186 m²
Perceeloppervlakte
99 m²
Inhoud
648 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.