Albardagracht 66 C 1067DZ Amsterdam, Geuzenveld

Bewaar object

Omschrijving

Op een aantrekkelijke plek in Amsterdam Nieuw West, bieden wij dit ruime 3-kamer nieuwbouw appartement van 89 m²!

Dit schitterende appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig complex aan de Alberdagracht, in nieuwbouwproject "Hasselaerhof". De woning is netjes afgewerkt, dus u hoeft alleen maar uw koffers te pakken en te verhuizen!

De woning is aan de voorzijde aan een rustig hofje gelegen, waar u de kinderen zonder zorgen buiten kunt laten spelen. Verder heeft u de beschikking over 2 slaapkamers, een strakke keuken uitgevoerd in hoogglans wit en v.v. diverse inbouwapparatuur, een ruime badkamer met ligbad en douchehoek en een separaat toilet. Tevens is er een inpandige bergruimte en een externe gezamenlijke fietsenberging.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2014 en de woning is opgeleverd in 2015. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en aangesloten op stadsverwarming. Daarnaast beschikt het appartement over een mechanisch ventilatie systeem. Het complex beschikt over een lift.

Ligging:
Het appartement ligt in een zeer rustig gedeelte van de wijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels aan het Lambertus Zijlplein. In de directe omgeving treft u diverse tram- en busverbindingen. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook Schiphol is zowel met de bus als met de auto zeer makkelijk en snel te bereiken.

Erfpacht grond:
Het complex ligt op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de vergoeding voor de erfpacht, de canon, voor 50 jaren aan de gemeente vooruitbetaald. De koper zal dus tot 30 juni 2057 geen canonbetalingen meer te hoeven voldoen. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2014;
-Woonoppervlakte 89m²;
-Erfpacht is afgekocht tot 30 juni 2057;
-Servicekosten bedragen € 123,80;
-Volledig geïsoleerd;
-Stadsverwarming;
-Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.