Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 100 -2 A 1072CX Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Vraagprijs € 200.000 k.k.

Bouwjaar
1892
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Comfortabel en heerlijk rustig wonen midden op de Albert Cuypmarkt, in het bruisende stadsdeel De Pijp! Deze studio is zeer geschikt als starterswoning of als pied-á-terre! Met drie grote ramen is dit appartement, gelegen aan de achterzijde van het gebouw heerlijk licht en rustig, maar zodra u de voordeur uitstapt, staat u in hartje Amsterdam.

Op de Albert Cuypmarkt treft u op de begane grond de voordeur. Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u op de tweede etage de entree van deze woning. Bij binnenkomst ziet u direct wat voor een heerlijke ruimte het is. Het appartement is overzichtelijk, met een open keuken, separate douchekamer, voldoende ruimte voor een eettafel, bank, kast en een tweepersoonsbed.

De ruimte in het appartement is gescheiden door een gordijn, zo is er een slaap- en een woongedeelte ontstaan. De woning is voorzien van een laminaatvloer, gaskachel en wasmachineaansluiting. De douchekamer biedt zowel de douche als het toilet. De nette open keuken heeft voldoende kastruimte en beschikt over een spoelbak, koelkast en afzuigkap. Er is bergruimte in de kast waar tevens de elektra meter hangt en boven de entree. Tevens is er een berging op de zolderetage.

De Pijp kenmerkt zich vanwege de ontelbare leuke en hippe cafés, restaurants, koffietentjes, het Sarphatipark, de Utrechtsestraat, uiteraard de Albert Cuypmarkt, diverse tram verbindingen en straks de Noord/Zuidlijn etc..

Kortom: een heerlijk studio appartement op de tweede etage in de leukste straat van Amsterdam!

Specificaties:

- EIGEN GROND;
- Woonoppervlakte 25 m2 met een prettige en praktische indeling;
- Nieuwe fundering;
- Actieve vereniging van eigenaren;
- Verwarming middels gaskachel, warm water middels huurgeiser;
- Berging op zolderetage aanwezig;
- Voorzien van draai/kiepramen met dubbel glas;
- Servicekosten € 75,- per maand;
- Oplevering kan snel.
----------------------------------------------------------------------------------

Comfortable and wonderfully peaceful living in the middle of the Albert Cuyp market, in the bustling De Pijp district! This studio is very suitable as a starter home or as a pied-à-terre! With three large windows, this apartment, located at the rear of the building, is wonderfully light and quiet, but as soon as you step out the front door, you are in the heart of Amsterdam.
 
At the Albert Cuypmarkt you will find the front door on the ground floor. Via the joint staircase you reach the entrance of this property on the second floor. Upon entering you immediately see what a wonderful space it is. The apartment is well-arranged, with an open kitchen, separate shower room, enough space for a dining table, sofa, cupboard and a double bed.

The space in the apartment is separated by a curtain, creating a sleeping and living area. The house has a laminate floor, gas heater and washing machine connection. The shower room offers both the shower and the toilet. The neat open kitchen has plenty of cupboard space and has a sink, fridge and extractor hood. There is storage space in the cupboard where the electricity meter hangs and above the entrance. There is also a storage room in the attic.

De Pijp is characterized by its countless nice and hip cafés, restaurants, coffee shops, the Sarphatipark, the Utrechtsestraat, of course the Albert Cuypmarkt, various tram connections and soon the North / South line etc ..

In short: a wonderful studio apartment on the second floor in the nicest street in Amsterdam!

Specifications:

- OWN GROUND;
- New dubbel glazed windows;
- Living area 25 m2 with a pleasant and practical layout;
- New foundation;
- Active association of owners;
- Heating by gas heater, hot water by rental heater;
- Storage room in the attic;
- Service costs € 75 per month;
- Delivery can be soon.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1892

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
25 m²
Externe bergruimte
2 m²
Inhoud
66 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder