Albert Cuypstraat 101 2 1072CR Amsterdam, Oude Pijp

Bewaar object

Omschrijving

ALBERT CUYPSTRAAT 101-2, 1072 CR Amsterdam

Een leuk 4-kamerappartement met een woonoppervlak van ca.50m (56m BVO) gelegen in het meest levendige deel van de Pijp, aan de gezellige Albert Cuypstraat. Dat is dus lekker winkelen, boodschappen doen, terrasjes pikken en op vrijdagmiddag borrelen. De Albert Cuypstraat is wonen met de Pijp en Amsterdam Zuid aan je voeten de stad in je zak en toch lekker vrij ademen in het groen van het nabij gelegen Sarphatipark.

Ligging en bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafs en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3,7,10,16,24 en later de Noord Zuid-lijn), de fiets en de auto.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Entree. Centrale hal, welke u toegang geeft tot alle vertrekken. Ruime woonkamer aan de voorzijde met uitzicht over de populaire Albert Cuyp met aangrenzend de slaapkamer die aan de voorzijde is gelegen. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Dichte keuken gelegen aan de achterzijde.

Albert Cuypstraat:
Landschaps- en portretschilder (1620-1691). De straat is aangelegd na demping van de Zaagmolensloot. Tot in de tweede helft van de negentiende eeuw stond hier een aantal houtzaagmolens. In 2005 bestond de Albert Cuypmarkt die in deze straat wordt gehouden, 100 jaar. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, oppervlak van 49,70m (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Balkon aan de achterzijde ca. 6m2
- Nieuwe fundering (gesplitst in 2016)
- VvE beheerder: VB Real Estate Management B.V.
- VvE bestaande uit 8 leden
- Servicekosten bedragen 37,54 per maand
- Gelegen op eigen grond, dus gn erfpacht
- Parkeren via vergunningstelsel (gemeente Amsterdam)
- Projectnotaris: Seinstra Van Rooij notarissen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-07-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Pijp ligt in het noorden van Amsterdam-Zuid en grenst aan het centrum. De Stadhouderskade vormt de noordelijke grens van de buurt, in het westen is dit de Boerenwetering, in het zuiden de Jozef Isralskade en in het oosten de Amstel. De Pijp kent een levendige mix van wonen met andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op bewoners en bezoekers. De Pijp is een dichtbebouwde woonbuurt met relatief veel hoger opgeleiden en alleenstaanden.