Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Albert Cuypstraat 103 - II 1072CR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1898
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

MEGA-SLIM INGEDEELD EN SUPERLEUK APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN BALKON AAN DE GEZELLIGE ALBERT CUYPSTRAAT. GELEGEN OP EIGEN GROND!

Altijd al daar willen wonen, daar waar 'het' gebeurt? Midden in de reuring maar zonder concessies te doen aan wooncomfort? Dit ideale appartement van 51 m2, is strak gerenoveerd en zeer goed ingedeeld met maar liefst 3 slaapkamers.

INDELING Via het gemeenschappelijke trappenhuis kom je op de tweede etage waar het appartement zich bevindt. Via de entree bereik je de woonkamer aan de straat (markt-)zijde. Het is een hele lichte en prettige woonkamer. Naast de woonkamer is een slaapkamer en met een simpele ingreep is deze kamer zo te betrekken bij de woonkamer. Aan de rustige tuinzijde van de woning is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en twee slaapkamers. Zowel de keuken als de slaapkamers hebben toegang naar het balkon gelegen over de gehele breedte. In het midden van de woning is de badkamer, met douche en wastafel, separaat toilet en vanuit de woonkamer is een kastruimte met wasmachine aansluiting en de CV-ketel. De woning verkeert in uitstekende staat, zodat het er zorgeloos wonen is.

OMGEVING De Pijp is natuurlijk een regelrechte hotspot. Het is een plek met de mooiste en coolste winkels, bars, restaurants, cafés, het prachtige Sarphatipark. Het is de plek waar iedereen wil wonen en verblijven. Het is fijn te zien dat dit mooie oude pand zo goed bewaard is gebleven en er zulke prachtige appartementen in zijn gebouwd.
De woning bevindt zich aan de Albert Cuypstraat, nog geen 100 m van de uitgang van de Noord-Zuidlijn. Er is geen betere OV-verbinding te vinden. Maar ook de automobilist kan hier heel makkelijk komen. Er zijn 600 parkeerplaatsen in de op 200 m afstand gelegen parkeergarage Boerenwetering, dus dat kan het probleem niet zijn.

BIJZONDERHEDEN
• Gelegen op eigen grond
• Gerenoveerd in 2016
• Goed onderhouden pand
• Balkon aan de achterzijde
• Mogelijkheid in combinatie te kopen met drie hoog
• Actieve kleine Verenging van Eigenaren, servicekosten bedragen € 41,02 per maand
• Aan de gezellige Albert Cuypmarkt

VERY NICE APARTMENT WITH 3 BEDROOMS AND A BALCONY TO THE COZY ALBERT CUYPSTRAAT. LOCATED ON YOUR OWN GROUND!

Always wanted to live there, where 'it' happens? This ideal apartment of 51 m2, is tightly renovated and very well laid out with no less than 3 bedrooms.

LAYOUT
Via the common staircase you enter the second floor where the apartment is located. Through the entrance you reach the living room on the street (market) side. It is a very light and pleasant living room. Next to the living room is a bedroom and with a simple adjustment this room is added to in the living room. At the quiet garden side of the house you find the kitchen, equipped with various appliances, and two bedrooms. Both the kitchen and the bedrooms have access to the balcony over the entire width. In the middle of the house is the bathroom, with shower and sink, separate toilet. In the living room is a build-in-closet with washing machine connection and the boiler. The house is in excellent condition, so that it is carefree living.

SURROUNDINGS
De Pijp is, of course, a true hotspot. It is a place with the most beautiful and coolest shops, bars, restaurants, cafes, the beautiful Sarphatipark. It is the place where everyone wants to live and stay. It is nice to see that this beautiful old building has been preserved so well and that such beautiful apartments have been built in it.
The house is located on the Albert Cuypstraat, less than 100 m from the exit of the North-South line. There is no better public transport connection to be found. But the motorist can also come here very easily. There are 600 parking spaces in the parking garage Boerenwetering, which is 200 m away, so that can not be the problem.

PARTICULARITIES
• Located on private land
• Renovated in 2016
• Well-maintained property
• Balcony at the rear
• Possibility to buy in combination with three high
• Active small Owners' Association, service costs are € 41,02 per month
• At the cozy Albert Cuyp market
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²
Inhoud
137 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.