Albert Cuypstraat 103 I 1072CR Amsterdam, Oude Pijp

Bewaar object

Omschrijving

HEERLIJK LICHT EN COURANT INGEDEELD 3-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 50M2 MET BALKON OP DE ALBERT CUYP

Wonen boven de gezelligste markt van Amsterdam. Dit courant ingedeelde 3-kamer appartement heeft een heerlijk balkon van ca. 6m2 aan de achterzijde. Dit appartement is geschikt voor diverse doelgroepen zoals stellen, woningdelers of thuiswerkende. Het is mogelijk om het balkon aan de achterzijde te verdiepen zodat er een groter buiten wordt gecreŽerd en het aanbrengen van een Frans balkon aan de voorzijde. Hiervoor is toestemming verleend in de splitsingsakte en vanuit de VvE. In 2015/2016 heeft er een totale renovatie plaatsgevonden in de gemeenschappelijke ruimtes. Van een nieuw dak tot het trappenhuis en de gevel, er is geen onderhoud meer nodig de aankomende jaren. Het appartement zelf is in deze periode ook smaakvol gerenoveerd.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de heerlijk lichte L-vormige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, koelkast en oven. De vier raampartijen met dubbele beglazing aan de voorzijde brengen veel licht in de woning. Doordat er een convectorput is aangebracht zijn er geen radiatoren aanwezig waardoor de ruimte optimaal benut wordt. Aan de achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers grenzen aan het balkon aan de achterzijde. Op de hal bevindt zich een separaat toilet met fontein en een separate douche. De gehele woning is voorzien van een mooie visgraat parket vloer.

Omgeving:
Midden in de leukste buurt van Amsterdam, de Pijp op de Albert Cuypstraat, is deze woning gelegen met in de buurt tal van heerlijke restaurants, leuke barretjes en vele winkels. De Albert Cuyp is een van de breedste straten van de Pijp. Met het groene Sarphatipark ligt om de hoek van de woning en is op mooie dagen een heerlijke plek. Vanuit de woning bent u zo bij de Amstel of in het centrum van Amsterdam. De komst van de Noord-/Zuid lijn met een halte om de hoek maakt de woning voor de nabije toekomst nog aantrekkelijker. Tevens bevindt het openbaar vervoer zich op steenworp afstand. Ook bent u met vijf minuten rijden op de snelweg A1, A2 en de Ring A10.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Hartje Pijp
* Schilderwerk voorzijde 2016
* Dak vernieuwd 2016
* Trappenhuis gerenoveerd 2016
* Stuc en schilderwerk 2017
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten Ä 37,54 per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure en de stukken van de woning kunt u downloaden op onze eigen website

* ENGLISH *

VERY LIGHT AND WITH A PERFECT 3-ROOM APARTMENT OF APPR. 50M2 WITH BALCONY ON THE ALBERT CUYP

Living above the nicest market in Amsterdam! This 3-room apartment has a great lay at and a lovely balcony of about 6m2 at the back. This apartment is suitable for various target groups such as couples, for home sharing or home-based workers. It is possible to deepen the balcony at the back so that a larger outside is created and a French balcony can be attached to the front. There has been permission granted in the divisional deed and from the VvE.

Layout:
The apartment is located on the first floor. The hall gives access to all rooms. At the front of the house is the lovely light L-shaped living room with open kitchen. The kitchen has a 4-burner induction hob, fridge and oven. The four front windows with double glazed windows bring a lot of light to the house. Due to the fact that a convection heater is fitted, no radiators are present, making the space optimal useable. At the back are two spacious bedrooms. Both bedrooms adjoin the balcony at the back. On the hall is a separate toilet with fountain and a separate shower. The entire house is equipped with a beautiful fishing bunk parquet floor.

Surroundings:
In the middle of the nicest neighborhood of Amsterdam, the Pipe on the Albert Cuypstraat, this property is located close to many great restaurants, nice bars and many shops. The Albert Cuyp is one of the widest streets of the pipe. The green Sarphatipark is located around the corner of the house and is a lovely place on beautiful days. From the house you are at the Amstel or in the center of Amsterdam. The arrival of the North / South line with a stop around the corner makes the property even more attractive for the near future. Public transport is also a stone's throw away. Also, you are a 5-minute drive on the A1, A2 and Ring A10 motorways.

Specialties:
* Located on own grounds
* Heart Pipe
* Painting front 2016
* Roof Renovated 2016
* Staircase renovated in 2016
* Stuc and Painting 2017
* Healthy and active association of owners
* Service charge Ä 37.54 per month
* Delivery in consultation

A comprehensive brochure and the documents of the house can be downloaded from our own website
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-05-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Pijp ligt in het noorden van Amsterdam-Zuid en grenst aan het centrum. De Stadhouderskade vormt de noordelijke grens van de buurt, in het westen is dit de Boerenwetering, in het zuiden de Jozef IsraŽlskade en in het oosten de Amstel. De Pijp kent een levendige mix van wonen met andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op bewoners en bezoekers. De Pijp is een dichtbebouwde woonbuurt met relatief veel hoger opgeleiden en alleenstaanden.