Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Albert Cuypstraat 166 III 1073BK Amsterdam, Oude Pijp

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

HET BETREFT EEN EXECUTIE-VEILING DIE PLAATS ZAL VINDEN OP MAANDAG 31 OKTOBER 2016 VANAF 18.00 UUR IN HET GEBOUW DE RODE HOED (KEIZERSGRACHT 102) IN AMSTERDAM.

ALGEMEEN:
Op 31 oktober 2016 wordt op de Amsterdamse veiling (de E.A.O.G.V. b.v.) executoriaal geveild een appartement gelegen in stadsdeel “De Pijp” aan de Albert Cuypmarkt. Het appartement is gelegen op de 3de verdieping en met op de 1ste verdieping een berging en een gemeenschappelijk dakterras. De totale bruto vloeroppervlakte is naar verwachting circa 70 m² (niet kunnen opmeten volgens de NEN 2580-meetnormen). De informatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie verstrekt door derden. Er worden geen garanties gegeven over de verstrekte informatie.

INDELING:
De totale bruto vloeroppervlakte is naar verwachting circa 70 m² (niet kunnen opmeten volgens de NEN 2580-meetnormen). De vermoedelijke indeling is als volgt: entree op de derde verdieping, hal, woonkamer met een open keuken, twee slaapkamers aan de achterzijde en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping is een eigen bergruimte en de toegang tot het gemeenschappelijk dakterras.

LOCATIE:
Het appartement is gelegen in een levendige buurt in stadsdeel “De Pijp” en aan de gezellige Albert Cuypmarkt. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is erg goed. Er zijn diverse tram- en busverbindingen op loopafstand. Ook de Noord Zuidlijn is straks op loopafstand! Het centrum van Amsterdam is op de fiets goed te bereiken. In de directe omgeving is een ruim aanbod aan gezellige winkels. Winkelstraten als de Ferdinand Bolstraat, de Van Woustraat, de Ceintuurbaan en de Utrechtsestraat zijn op loopafstand en de gezellige Albert Cuypmarkt is “voor de deur”. Diverse recreatiemogelijkheden zoals het Sarphatipark, het Vondelpark, het Amstelpark, het Beatrixpark of het Amsterdamse Bos zijn op loop- en/of fietsafstand gelegen.

PLOKGELD:
De plokpenning is € 2.750,- exclusief btw en die is voor rekening van de verkoper.

GUNNING/RISICO:
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 48 uur na de veiling van het appartement. Vanaf de gunning is het risico voor de koper.

BETALING/VERREKENING LASTEN:
De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk op 30 november 2016 worden voldaan. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van de koper.

BEDENKTIJD:
De wettelijke bepalingen inzake de eisen van een schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden niet voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Registergoederen die worden verkocht via de E.A.O.G.V. b.v. worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht.

BIEDINGEN:
Tot 14 dagen voor de verkoopdatum kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend bij de notaris. Eventuele biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW zonder dat de executant echter gehouden is op een bieding in te gaan.

VEILINGCONDITIES:
De veilingcondities zullen vanaf 30 dagen vóór de verkoopdag ter inzage liggen op het kantoor van notaris mevrouw Mr A.M.J.M. Ploumen (Van Doorne N.V.), Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam, telefoon: 020-6789123, e-mail: info@vandoorne.nl. Er wordt geveild volgens de Algemene Veiling-voorwaarden voor Onroerend Goed Amsterdam 2001 (‘’AVEA 2001’’), vastgesteld bij akte d.d. 28 juni 2001 van notaris Mr. P.J.N. van Os te Amsterdam, voor zover daarvan bij de akte van veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. In aanvulling op de Algemene Veilingvoorwaarden Amsterdam (‘’AVA 2001’’) en Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen Amsterdam (AVEA 2001) zijn aanvullende voorwaarden van toepassing in verband met de mogelijkheid om ook via internet mee te bieden.

EEN INDICATIEVE VRAAGPRIJS:
De indicatieve vraagprijs is € 275.000,- k.k. en exclusief de bijkomende veilingkosten. De uiteindelijke koopsom wordt bepaald op de veilingavond van 31 oktober 2016 middels het systeem van opbod en afslag.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-09-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Pijp ligt in het noorden van Amsterdam-Zuid en grenst aan het centrum. De Stadhouderskade vormt de noordelijke grens van de buurt, in het westen is dit de Boerenwetering, in het zuiden de Jozef Israëlskade en in het oosten de Amstel. De Pijp kent een levendige mix van wonen met andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op bewoners en bezoekers. De Pijp is een dichtbebouwde woonbuurt met relatief veel hoger opgeleiden en alleenstaanden.