Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 191 - 3 1073BD Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
104 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

SMAAKVOL GERENOVEERD DUBBEL BOVENHUIS OP BRUISENDE PLEK IN DE PIJP, EIGEN GROND EN DAKTERRAS.

Midden in De Pijp, aan de sfeervolle Albert Cuypstraat ligt dit recent gerenoveerde, dubbele bovenhuis. De woning is voorzien van een heerlijke living met moderne open keuken, balkon en studeer-/ slaapkamer. Op de vierde verdieping twee ruime slaapkamers met in het midden de badkamer. De achterslaapkamer kan eenvoudig nog naar twee slaapkamers worden omgetoverd.

ENTREE & HAL
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de tweede verdieping met trap naar de derde verdieping. Hal met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken op de derde verdieping.

LIVING & OPEN KEUKEN
Ruime, lichte living aan de voorzijde Veel lichtinval door de grote raampartijen voorzien van dubbel glas. Aan de achterzijde de open, moderne keuken in lichte kleurstelling welke is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, RVS afzuigkap, combi oven, ijskast met vriesvak en 4-pits fornuis. Aangrenzend het balkon.

SLAAPKAMERS
Aan de achterzijde op de derde verdieping een kamer welke ideaal kan worden gebruikt als werk-/babykamer. Op de vierde, tevens bovenste verdieping, 2 riante slaapkamers, met dus mogelijkheid tot aanpassing naar 3.

BADKAMER
Vanuit de hal toegang tot de badkamer voorzien van inloopdouche, handdoekradiator en wastafel met wastafelmeubel.

BALKON
Aangrenzend aan de keuken een fijn balkon gelegen op het noorden. Heerlijk voor een kopje koffie in de ochtend!

LOCATIE
De woning is gelegen in de populaire buurt De Pijp met de Albert Cuypmarkt op loopafstand. Er is hier een grote diversiteit aan winkels, (sport)scholen, cafés en hippe lunchtentjes zoals De Wasserette, Coffee & Coconuts en Par Hasard en in de zomer gezellig picknicken in het Sarphatipark!
Goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waaronder de recentelijk geopende Noord-Zuidlijn, en via uitvalswegen.

VvE
De woning maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaars Albert Cuypstraat 191, bestaande uit vier woningen. Deze VvE wordt in eigen beheer gevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 216,-

Eigendomssituatie
Het appartement is gelegen op EIGEN GROND, er is dus geen sprake van erfpacht.
& Populaire locatie
& Dubbel bovenhuis; geen bovenburen!
& Goede indeling: Riante leefruimte en goed bemeten slaapkamers
& Recent gerenoveerd
& EIGEN GROND
& Dubbel glas
& Servicekosten ca. € 216,= per maand

WELL RENOVATED DOUBLE UPPER HOUSE IN POPULAIR PIJP!

In the middle of De Pijp, on the atmospheric Albert Cuypstraat this recently renovated, double upstairs apartment is located. The apartment is provided with a wonderful living with modern open kitchen, balcony and study/bedroom. On the fourth floor two spacious bedrooms (which can easily be converted to three bedrooms) with the bathroom in the middle.

ENTRANCE & HALL
Communal stairwell, entrance on the second floor with stairs to the third floor. Hall with separate toilet and access to all rooms on the third floor.

LIVING & OPEN KITCHEN
Spacious, light living in the front. Lots of ingress of light due to the large windows provided with double glazing. In the back the open, modern kitchen in light color scheme which is provided with the necessary built-in appliances such as dishwasher, stainless steel extractor hood, combination oven, refrigerator with freezer drawer and 4 burner stove. Adjacent the balcony.

BEDROOMS
In the rear on the third floor a room which would be well suited as a work/baby room. On the fourth, also the upper floor, 2 spacious bedrooms.

BATHROOM
From the hall access to the bathroom provided with walk-in shower, towel radiator and washbasin with vanity cabinet.

BALCONY
Adjacent to the kitchen a nice balcony facing north. Wonderful for a cup of coffee in the morning!
Easily accessible by public transport, among which the recently opened Noord/Zuidlijn, as well as via arterial roads.

VvE (Owners Association)
The apartment is a part of the Vereniging van Eigenaars Albert Cuypstraat 191, consisting out of four apartments. This VvE is managed in-house. The monthly service charges are € 216,-

Ownership situation
The apartment is located on FREEHOLD LAND, therefore ground lease does not apply.

& Popular location
& Double upstairs apartment; no upstairs neighbors!
& Good layout: Spacious living space and good-sized bedrooms
& Recently renovated
& FREEHOLD LAND
& Double glazing
& Service charges approx. € 216,= per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2019
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Dubbel bovenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Inhoud
345 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder