Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Albert Cuypstraat 195 (2HOOG) 1073BE Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Vraagprijs € 375.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1892
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Midden in stadsdeel Zuid, in één van de meest gewilde wijken van Amsterdam, De Pijp, om de hoek van het Sarphatipark en de Amstel, bevindt zich dit prachtige ruime appartement van ca. 63m2. In de directe omgeving bevinden zich alle denkbare winkels, hippe boutiekjes, restaurantjes en cafe's allemaal op loopafstand. Openbaar vervoer om de hoek, het nieuwe station "De Pijp" van de Noord/Zuidlijn ligt op een steenworp afstand. Het appartement is recent geschilderd en is direct te betrekken. Als kers op de taart heeft de woning maar liefst twee slaapkamers en een verdiept zonneterras om de zonnige dagen op door te brengen!

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de woning op de tweede verdieping. U stapt binnen in de hal met separaat toilet. Aan de voorzijde ligt de lichte en ruime woonkamer met hoog plafond en drie ramen aan de voorzijde met super uitzicht op De Bazar en de altijd gezellige Albert Cuypmarkt. De moderne keuken met composiet blad is voorzien van 6- pits gasfornuis, combi oven, RVC afzuigkap, ijskast met diepvries en afwasmachine. De masterbedroom ligt aan de rustige achterzijde met vaste kast. De tweede slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen, met nieuwe openslaande deuren naar het grote terras/balkon. Nette badkamer met bad/douche, dubbele wastafel, handdoekradiator en wasmachineaansluiting. De badkamer is voorzien van een witte wandtegel met antraciet vloertegel. Het ruime, diepe balkon/terras van ca. 10m2 ligt aan de achterzijde op het noordwesten.

Omgeving
De locatie zo midden in De Pijp is natuurlijk prachtig. Een wandeling langs het water (Amstel om de hoek), even boodschappen doen op de Albert Cuyp of lopen naar Carré voor een voorstelling, alles is hier nabij. Gezellige cafés en restaurants aan overvloed, denk aan het Gerard Douplein met daar de Pilsvogel, Het Paardje, Venster 33 en de beste broodjes avocado kip zijn te halen bij de Wasserette. De Amstel zit ook boordevol met leuke plekken zoals Portugees restaurant de Girassol, de Italiaan Impero Romana en Pizzatent Loulou. Ook de van Woustraat zit vol met hotspots. Om over de leuke zomerse terrassen nog maar te zwijgen. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u maar een paar stappen te zetten, want de Albert Heijn en de Lidl zitten om de hoek. Voor ontspanning en sport kunt u terecht in het heerlijk groene Sarphatipark. Ook het centrum van Amsterdam (bijvoorbeeld de Utrechtsestraat) is op korte afstand bereikbaar.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte is ca. 62.30m2 (NEN rapport aanwezig);
- Bijzonder sfeervolle woning;
- Geweldige locatie midden in de bruisende Pijp;
- Ruim terras/balkon van ca. 9.20m2;
- Dubbel glas;
- Eigen grond;
- Mooi lamel parket door hele appartement;
- Maandelijkse servicekosten bedragen €100,-:
- Oplevering in overleg;
- Er zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopakte;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

***************

In the middle of the popular South district, in one of the most desirable districts of Amsterdam, De Pijp, around the corner from the Sarphatipark and the Amstel, you will find this beautiful spacious apartment of approx. 63m2. In the immediate neighbourhood are all shops, boutiques, restaurants and cafes all within walking distance. Public transport around the corner, the new station "De Pijp" of the Noord / Zuidlijn is a few minutes by foot. The apartment has recently been painted and can be directly involved. Last but not least, the house has two bedrooms and a deepened sun terrace to spend the sunny days on!

Layout
Through the common staircase you reach the house on the second floor. You step inside the hall with separate toilet. At the front is the bright and spacious living room situated with high ceilings and three windows at the front with a great view on De Bazar and the always cozy Albert Cuyp market. The modern kitchen with composite top has 6-burner gas cooker, combi oven, extracter, refrigerator with freezer and dishwasher. The master bedroom is located on the quiet rear with built-in closet. The second bedroom is also located at the rear, with new doors to the large terrace / balcony. Neat bathroom with bath / shower, double sink, (new) towel radiator and washing machine connection. The bathroom has white wall tiles with anthracite floor tiles. The spacious, deep balcony / terrace of approx 10m2 is located at the rear on the northwest.

Surroundings
The location next to the Amstel is of course beautiful. A walk along the water, do some shopping at the Albert Cuyp or walk to Carré for a show. Everything is near here. Cozy cafes and restaurants with abundance, think of the Gerard Douplein with the Pilsvogel, Het Paardje, Venster 33 and the best sandwiches avocado chicken are available at the Wasserette. The Amstel is also full of fun places such as Portuguese restaurant de Girassol, the Italian Impero Romana and Pizzatent Loulou. The van Woustraat is full of hotspots. Not to mention the nice summer terraces. For your daily groceries, you only have to take a few steps, because the Albert Heijn is less than 200 meters away. The Lidl is also around the corner. For relaxation and sports you can go to the wonderfully Sarphatipark. The center of Amsterdam (for example the Utrechtsestraat) can also be reached withing a few minutes.

Features
- Living space is approx. 62.30m2 (NEN report available);
- Great location right in the bustling Pipe area;
- Spacious terrace / balcony of 9.20m2;
- Double glass;
- Freehold no erfpacht;
- Beautiful wooden (lamel) throughout the apartment;
- Monthly service costs are €100,-:
- Delivery in consultation;
- A non-self-employment clause will be included in the purchase deed;
- The purchase agreement only becomes binding after signing the purchase deed;
- Purchase deed is drawn up by a notary in Amsterdam.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1892

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.