Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Albert Cuypstraat 195 II 1073BE AMSTERDAM, Sarphatiparkbuurt

Bewaar object

Omschrijving

*English translation below

ZEER GOED INGEDEELD EN LICHT 3-KAMERAPPARTEMENT VAN CA. 62 M2 MET RUIM BALKON OP HET NOORDWESTEN. EIGEN ENTREE OP DE TWEEDE VERDIEPING, HAL, LIVING MET OPEN KEUKEN, NETTE BADKAMER,
2 SLAAPKAMERS, SEPARAAT TOILET EN BALKON.

Midden in de bruisende Pijp ligt dit heerlijke appartement in stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid), om de hoek van het Sarphatipark en de Amstel. In de directe omgeving bevinden zich alle denkbare winkels en verschillende supermarkten (o.a. Marqt en Albert Heijn). Hippe boutieks, restaurantjes en cafe's allemaal op loopafstand.

Openbaar vervoer om de hoek, het nieuwe station "De Pijp" van de Noord/Zuidlijn ligt op een steenworp afstand. Goed bereikbaar via uitvalswegen. Parkeren via vergunningsstelsel.

ENTREE & HAL
Verzorgd gemeenschappelijk entree, eigen entree op de tweede verdieping. Hal met separaat toilet.

WOONKAMER & OPEN KEUKEN
Super lichte en ruime woonkamer met hoog plafond en drie ramen aan de de voorzijde met super uitzicht op De Bazar (voorheen De Engel) en de gezellige Albert Cuypmarkt. De moderne keuken met composiet blad is voorzien van 6- pits gasfornuis, combi oven, RVC afzuigkap, ijskast met diepvries en afwasmachine.

2 SLAAPKAMERS
De masterbedroom ligt aan de achterzijde met vaste kast. Tweede slaapkamer ook aan de achterzijde gelegen, met openslaande deuren naar het grote terras/balkon.

BADKAMER
Nette badkamer met bad/douche, dubbele wastafel, handdoekradiator en wasmachineaansluiting. Witte wandtegel met antraciet vloertegel.

BALKON
Het ruime balkon/terras van ca. 9m2 ligt aan de rustige achterzijde op het noordwesten.

BIJZONDERHEDEN

• Zeer goed ingedeeld appartement
• Ruim terras/balkon
• Dubbel glas
• Eigen grond
• Mooi lamel parket door hele appartement.

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

*English translation

VERY WELL LAID OUT AND LIGHT 3-ROOM APARTMENT OF APPROX. 62M2 WITH LARGE BALCONY FACING NORTHWEST. PRIVATE ENTRANCE ON THE SECOND FLOOR, HALL, LIVING WITH OPEN KITCHEN, NEAT BATHROOM, 2 BEDROOMS, SEPARATE TOILET AND BALCONY.

In the middle of the bustling Pijp is this lovely apartment in Zuid (formerly Oud Zuid), around the corner from the Sarphatipark and the Amstel. Close by all conceivable shops and various supermarkets (including Marqt and Albert Heijn). Hip boutiques, restaurants and cafes all within walking distance.

Public transport around the corner, the new station "De Pijp" of the Noord/Zuidlijn is a stone's throw away. Easily accessible via roads. Parking through licensing system.

ENTRANCE/HALL
Well maintained common entrance, private entrance on the second floor. Hall with separate toilet.

LIVING & OPEN KITCHEN
Super bright and spacious living with high ceiling and three windows at the front with super views of De Bazar (formerly De Engel) and the cozy Albert Cuyp market. The modern kitchen with composite top has 6-burner gas cooker, combi oven, stainless steel hood, refrigerator with freezer and dishwasher.

2 BEDROOMS
The master bedroom is located at the rear with built in closet. Second bedroom also located at the back of the apartment, with patio doors to the large terrace / balcony.

BATHROOM
Neat bathroom with bath/shower, double sink, towel radiator and washing machine connection. White wall tile with anthracite floor tile.

BALCONY
The spacious balcony/terrace of approx 9m2 is located at the quiet rear facing northwest.

DETAILS
• Very well laid out apartment
• Spacious terrace / balcony
•Double glazed throughout
•Own ground
• Semi parquet throughout the apartment.

DISCLAIMER
This listing has been compiled by us with the utmost care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1892

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²
Inhoud
172 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Albert Cuypstraat 195 II 1073BE AMSTERDAM, Sarphatiparkbuurt

naar Albert Cuypstraat 195 II 1073BE AMSTERDAM, Sarphatiparkbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand