Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 215 hs 1073BG Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Omschrijving

Winkelruimte van circa 62 m voorzien van pantry en toiletruimte gelegen op de Albert Cuypstraat in het populaire stadsdeel de Pijp. ENGLISH TEXT BELOW!

DE INDELING
Na het openen van het rolluik betreed u de winkelruimte via een van de deuren. De ruimte is voorzien van een houten lambrisering, systeemplafond en spots. Via de winkelruimte heeft u toegang tot de trapkast die tevens als opbergruimte gebruikt kan worden. Aan de achterzijde van het object bevindt zich een pantry voorzien van een eenvoudig keukenblok met wasbak, separaat toilet en een lichtkoepel.

DE LIGGING
Deze winkelruimte is gelegen op de Albert Cuypstraat waar dagelijks de Albert Cuypmarkt wordt gehouden. Het object ligt om de hoek van het Gerard Douplein en de Eerste van der Helststraat waar zich diverse hippe uitgaansgelegenheden bevinden. Verder zijn er uitstekende openbaar vervoerverbindingen in de omgeving. Op de aangrenzende Ferdinand Bolstraat stoppen tram 24 en de metro 52 (Noord/Zuidlijn). Verder is de winkelruimte goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10.

BESTEMMING
De ruimte is volgens het bestemmingsplan De Pijp 2018 bestemd om te worden gebruikt ten behoeve van:
- Detailhandel (geen supermarkt)
- Ambachtelijke bedrijven

Er is ondersteunende horeca mogelijk binnen detailhandel. Hiervoor geldt een maximum netto vloeroppervlak van 20% van het netto vloeroppervlak van de vestiging met een maximum van 20 m.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg of door middel van een vergunningensysteem.

HUURTERMIJN
In overleg, doch uitgangspunt is 5 jaar met aansluitende periode van 5 jaar.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing, eigen meters. De huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van het water, gas en elektra.

HUURBETALING
Betaling per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

BIJZONDERHEDEN
- Vloeroppervlakte van circa 62 m
- Huurprijs excl. G/W/L te vermeerderen met BTW
- Pantry en toiletruimte aanwezig

---English text---

Retail space of approximately 62 m with separate pantry and toilet on the Albert Cuypstraat in the populair district De Pijp.

THE LAYOUT
After opening the roller shutter you enter the retail space through one of the doors. The spacious room is eqquiped with wooden paneling, suspended ceilings and spotlights. The meter cupboard is located in the retail space and can also be used as storage space. At the rear of the object there is a large stock space that is equipped with a simple kitchen with sink, separate toilet and a skylight.

THE LOCATION
This retail space is located on the Albert Cuypstraat where the Albert Cuyp market is held daily. There are excellent public transport connections in the area. Tram 24 and metro 52 (North/South metro line) stop at the adjacent Ferdinand Bolstraat. Furthermore, the retail space is easily accessible by car via the Ring A-10.

DESTINATION
According to the De Pijp 2018 destination plan, the space is intended to be used for:
Retail (no supermarket)
Craft businesses

Supporting hospitality is possible within the retail trade. A maximum net floor area of ??20% of the net floor area of ??the site applies with a maximum of 20 m.

PARKING
Paid parking on public roads or through a permit system.

RENTAL TERM
In consultation, but the starting point is 5 years with a subsequent period of 5 years.

SERVICE FEE
Not applicable. The tenant must conclude contracts himself with the utilities for the supply of water, gas and electricity.

RENTAL PAYMENT
Payment per month in advance.

RENTAL ADJUSTMENT
Annually, based on the change in the monthly price index figure according to the consumer price index (CPI) series of all households (2006 = 100), published by the Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SECURITY POSITION
Bank guarantee or deposit of 3 months' rent.

OTHER CONDITIONS
Rental agreement based on the standard model of the Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), as used by the Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

PARTICULARITIES
- Floor space of approximately 62 m
- Rent excl. G / W / L plus VAT
- Pantry and toilet available
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-09-2019
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon De Pijp heet, bestaat officieel uit van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Isralskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder