Albert Cuypstraat 229 2A 1073BG Amsterdam, Oude Pijp

Bewaar object

Omschrijving

Albert Cuypstraat 229-2A, 1073 BG Amsterdam

Dit studioappartement is gelegen in het meest levendige deel van de Pijp, aan de gezellige Albert Cuypstraat. Dat is dus lekker winkelen, boodschappen doen, terrasjes pikken en op vrijdagmiddag borrelen. De Albert Cuypstraat is wonen met de Pijp en Amsterdam Zuid aan je voeten – de stad in je zak – en toch lekker vrij ademen in het groen van het nabij gelegen Sarphatipark.

Ligging en bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16, 24 en later de Noord Zuid-lijn), de fiets en de auto.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Entree. Via de hal komt u uit in de studio die is gelegen aan de achterzijde van het complex. Ruime woonkamer, openkeuken met diverse inbouwapparatuur en slaapkamer. Aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en toilet. In de keuken is de mogelijkheid voor een wasmachine te plaatsen.

Albert Cuypstraat:
Landschaps- en portretschilder (1620-1691). De straat is aangelegd na demping van de Zaagmolensloot. Tot in de tweede helft van de negentiende eeuw stond hier een aantal houtzaagmolens. In 2005 bestond de Albert Cuypmarkt die in deze straat wordt gehouden, 100 jaar. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, oppervlakte ca. 25m˛ (NEN-2580 meetrapport aanwezig).
- VvE professioneel beheerd door Stedenplan.
- VvE bestaande uit 8 leden.
- Servicekosten bedragen € 48,83 ,- per maand.
- Huur geizer van Feenstra (maandelijks opzegbaar).
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht.
- Parkeren via vergunningstelsel (gemeente Amsterdam).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
25 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Pijp ligt in het noorden van Amsterdam-Zuid en grenst aan het centrum. De Stadhouderskade vormt de noordelijke grens van de buurt, in het westen is dit de Boerenwetering, in het zuiden de Jozef Israëlskade en in het oosten de Amstel. De Pijp kent een levendige mix van wonen met andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op bewoners en bezoekers. De Pijp is een dichtbebouwde woonbuurt met relatief veel hoger opgeleiden en alleenstaanden.