Albert Cuypstraat 233 3 1073BG Amsterdam, Hercules Seghersbuurt

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1891
Woonoppervlakte
43 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker” English version below.

Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp. Aan de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes bijna voor de deur. Een 3 kamer appartement met nette keuken en badkamer. Openbaar vervoer (tram/metro) zijn makkelijk bereikbaar.

Indeling:
Entree op de derde verdieping: Je komt binnen in de woonkamer die tevens toegang geeft tot alle vertrekken van de woning; De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een aansluiting voor een wasmachine; de woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen (marktkant) deze kan ook als grote slaapkamer dienen; aan de achterzijde ligt de ook al goed formaat slaapkamer; de badkamer met bad, douche, wastafel en toilet is vanuit de keuken te bereiken.

Bijzonderheden:
- Gezellige en hippe buurt;
- 1 slaapkamer, woonkeuken en separate woonkamer;
- Geen servicekosten voor de huurder;
- Maximaal 2 personen mogen hier wonen;
- Huurprijs € 1.500,- excl. water en elektra;
- Borg 3 maanden huur;

Beschikbaar vrijwel per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Located in one of the most fun and vibrant neighborhoods of Amsterdam, De Pijp. Located at the Albert Cuyp market, shops, bars and restaurants that are almost on the doorstep. A 3 room apartment with nice kitchen and bathroom. Public transport (tram/metro) are easily accessible.

Classification:
Entrance on the third floor: You enter the living room which also gives access to all rooms of the house; The kitchen is equipped with appliances and a connection for a washing machine; the living room is located at the front of the house (market side) which can also serve as a master bedroom; at the rear is the already good sized bedroom; the bathroom with bath, shower, washbasin and toilet is accessible from the kitchen.

Details:
- Cozy and trendy neighborhood;
- 1 bedroom, kitchen and separate living room;
- Can also be used as 2 bedroom but maximum is 2 people;
- No service costs for the tenant;
- A maximum of 2 persons are allowed to live here;
- Rent € 1.500,- excl. water and electricity;
- Deposit 3 months rent;

Available almost immediately.

We have compiled this information with due care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces given are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1891

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
43 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.