Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Albert Cuypstraat 247 1073BH Amsterdam, De Pijp

Huurprijs € 1.975 

Bewaar object

Omschrijving

ALBERT CUYPSTRAAT 247
1073 BH AMSTERDAM

Te huur:
Wie wil er niet werken op de leukste markt van Nederland? In de Albert Cuypstraat 247 te Amsterdam komt deze gezellige winkelruimte te huur van Circa 80m≤ BVO, in overleg leeg op te leveren, pantry en toilet zijn aanwezig.

Huidige ondernemer verkoopt textiel maar de ruimte leent zich natuurlijk voor elke leuke handel. Mogelijkheid tot het bijhuren van een vaste marktkraam voor de deur.

Locatie en bereikbaarheid:
Gelegen in het gezellige en drukke stoffen- en kleding gedeelte van de Albert Cuypstraat in hartje Amsterdam. Je bevindt je hier nabij de Van Woustraat. De locatie is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken, (tramlijn 4 en 12) en via de Van Wou- en de Rijnstraat zit je hier ook met de auto binnen 10 minuten op de snelweg.

Oppervlakte:
Ca. 80 m≤ BVO.

Maatvoering:
Ca. 16 m diep x 5,0 m breed (inpandig).

Parkeren:
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving.

Bouwjaar:
Ca. 1910 en volledig gerenoveerd in 2007.

Voorzieningen:
Toiletgroep;
CV installatie;
Keuken;

Vloerbelasting:
Ca. 1000 kg/m≤.

Nutsvoorzieningen:
Eigen nutsvoorzieningen.

Bestemming:
Winkel (detailhandel). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Amsterdam.

Huurprijs:
Ä1.975,- excl. BTW per maand.

BTW:
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indien huurder niet voor BTW- belaste huur kan opteren zal de schade die verhuurder hierdoor leidt worden gecompenseerd middels een opslag op de huurprijs.

Huurbetaling:
Per 1 maand vooruit.

Energielabel:
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurtermijn:
In overleg.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Schriftelijke goedkeuring en gunning eigenaar.

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Modelovereenkomst:
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden:
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Courtage:
Quadyck Real Estate BV treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Quadyck Real Estate BV geen courtage verschuldigd.

Inlichtingen:
Quadyck Real Estate BV
Alfonso Grau
Kwadijk 35
1471 CB Kwadijk
T: 0299-475003
M: 06-30370407
E: info@quadyckrealestate.nl
I: www.quadyckrealestate.nl
?
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-06-2015
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Pijp ligt in het noorden van Amsterdam-Zuid en grenst aan het centrum. De Stadhouderskade vormt de noordelijke grens van de buurt, in het westen is dit de Boerenwetering, in het zuiden de Jozef IsraŽlskade en in het oosten de Amstel. De Pijp kent een levendige mix van wonen met andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op bewoners en bezoekers. De Pijp is een dichtbebouwde woonbuurt met relatief veel hoger opgeleiden en alleenstaanden.