Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Albert Cuypstraat 247 1073BH Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.975 per maand

Bewaar object

Omschrijving

ALBERT CUYPSTRAAT 247
1073 BH AMSTERDAM

Te huur:
Wie wil er niet werken op de leukste markt van Nederland? In de Albert Cuypstraat 247 te Amsterdam komt deze gezellige winkelruimte te huur van Circa 80m² BVO, in overleg leeg op te leveren, pantry en toilet zijn aanwezig.

Huidige ondernemer verkoopt textiel maar de ruimte leent zich natuurlijk voor elke leuke handel.

Locatie en bereikbaarheid:
Gelegen in het gezellige en drukke stoffen- en kleding gedeelte van de Albert Cuypstraat in hartje Amsterdam. Je bevindt je hier nabij de Van Woustraat. De locatie is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken, (tramlijn 4 en 12) en via de Van Wou- en de Rijnstraat zit je hier ook met de auto binnen 10 minuten op de snelweg.

Oppervlakte:
Ca. 80 m² BVO.

Maatvoering:
Ca. 16 m diep x 5,0 m breed (inpandig).

Parkeren:
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving.

Bouwjaar:
Ca. 1910 en volledig gerenoveerd in 2007.

Voorzieningen:
Toiletgroep;
CV installatie;
Keuken;

Vloerbelasting:
Ca. 1000 kg/m².

Nutsvoorzieningen:
Eigen nutsvoorzieningen.

Bestemming:
Winkel (detailhandel). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Amsterdam.

Huurprijs:
€1.975,- excl. BTW per maand.

BTW:
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indien huurder niet voor BTW- belaste huur kan opteren zal de schade die verhuurder hierdoor leidt worden gecompenseerd middels een opslag op de huurprijs.

Huurbetaling:
Per 1 maand vooruit.

Energielabel:
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurtermijn:
In overleg.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Schriftelijke goedkeuring en gunning eigenaar.

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Modelovereenkomst:
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden:
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Courtage:
Quadyck Real Estate BV treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Quadyck Real Estate BV geen courtage verschuldigd.

Inlichtingen:
Quadyck Real Estate BV
Alfonso Grau
Kwadijk 35
1471 CB Kwadijk
T: 0299-475003
M: 06-30370407
E: info@quadyckrealestate.nl
I: www.quadyckrealestate.nl
?
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-09-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.