Albert Cuypstraat 272 IIIA 1073BR Amsterdam, Oude Pijp

Bewaar object

Omschrijving

Albert Cuypstraat 272 III achterzijde

ENGLISH TRANSLATION BELOW

TE HUUR – Net gerenoveerd appartement op de derde verdieping achterzijde. Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp. Aan de rand van de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes bijna voor de deur. Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar. Parkeren kan met een vergunning.

Indeling: derde verdieping: Hal met meterkast grote woonkamer half open keuken in alkoof; toegang tot de badkamer met toilet, douche en wastafel; slaapkamer. De keuken heeft onder andere een keramische kookplaat, grote koelkast en een vaatwasmachine. In de keuken is tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Ca 38m2m˛
- Gezellige en hippe buurt;
- Energielabel C;
- Totaal 2 kamers;
- Geen servicekosten voor de huurder;
- Huurprijs € 1.450- excl. gas/ water en elektra;
- Voorschot Gas/water elektra € 60,- per maand
- Borg 2 maanden huur;
- Beschikbaar binnen 2 weken

Albert Cuypstraat 272 III back

ENGLISH TRANSLATION BELOW

FOR RENT - Just renovated apartment on the third floor rear side. Located in one of Amsterdam's most enjoyable and vibrant neighborhoods; De Pijp. At the edge of the Albert Cuypmarkt, shops, bars and restaurants are on walking distance. Public transport is easily accessible. Parking is possible with a permit.

Layout: third floor: hall with fuse box; large living room; half open kitchen in alcove; bathroom with toilet, shower and sink; bedroom. The kitchen includes a ceramic stove, large fridge and dishwasher. In the kitchen there is also the connection for the washing machine.

Specialties:
- Approx. 38m2m˛
- Cozy and hip neighborhood;
- Energy label C;
- Total 1 bedroom;
- No service charge for the tenant;
- Rent € 1.450- excl. gas/water and electricity;
- Advance Gas / Water Electricity € 60, - per month
- Deposit 2 months rent;
- Available within 2 weeks
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 60 p/m
Aanmeldingsdatum
02-05-2017
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
38 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • 200
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Pijp ligt in het noorden van Amsterdam-Zuid en grenst aan het centrum. De Stadhouderskade vormt de noordelijke grens van de buurt, in het westen is dit de Boerenwetering, in het zuiden de Jozef Israëlskade en in het oosten de Amstel. De Pijp kent een levendige mix van wonen met andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op bewoners en bezoekers. De Pijp is een dichtbebouwde woonbuurt met relatief veel hoger opgeleiden en alleenstaanden.