Albert Cuypstraat 272 IIIvoor 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.450 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Albert Cuypstraat 272 III voorzijde

ENGLISH TRANSLATION BELOW

TE HUUR – Net gerenoveerd appartement op de derde verdieping voorzijde. Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp. Aan de rand van de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes bijna voor de deur. Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar. Parkeren kan met een vergunning.

Indeling: derde verdieping: grote woonkamer met kastenwand tussen de plek voor je bed en de rest van de woonkamer; Luxe keuken met ingebouwd een vaatwasmachine en wasmachine; toegang tot de badkamer met toilet, douche en wastafel. Verhuurder kan ook een muur plaatsen waardoor er een separate slaapkamer ontstaat.

Bijzonderheden:
- Ca 38m2m²
- Gezellige en hippe buurt;
- 1 slaapkamer appartement;
- Geen servicekosten voor de huurder;
- Huurprijs € 1.450- excl. gas/ water en elektra;
- Gas/water/elektra/internet/tv € 75,- per maand vast bedrag bij normaal gebruik
- Borg 2 maanden huur;
- Beschikbaar per heden

Albert Cuypstraat 272 III front

FOR RENT - Just renovated apartment on the third floor rear side. Located in one of Amsterdam's most enjoyable and vibrant neighborhoods; De Pijp. At the edge of the Albert Cuypmarkt, shops, bars and restaurants are on walking distance. Public transport is easily accessible. Parking is possible with a permit.

Layout: third floor: large living room; open kitchen; bathroom with toilet, shower and sink. The kitchen includes a stove, large fridge, dishwasher and washing machine. Owner can place a wall to make a separate bedroom.

Specialties:
- Approx. 38m2m²
- Cozy and hip neighborhood;
- Total 1 bedroom;
- No service charge for the tenant;
- Rent € 1.450- excl
- Gas / Water Electricity / tv/ internet € 75, - per month fixet
- Deposit 2 months rent;
- Available
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 75 p/m
Aanmeldingsdatum
07-05-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
38 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Albert Cuypstraat 272 IIIvoor 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

naar Albert Cuypstraat 272 IIIvoor 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand