Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 276 D 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
39 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

OPEN HUIS - DONDERDAG, 15 AUGUSTUS VAN 16:00 UUR TOT 16:45 UUR.

TE HUUR: 2-kamer appartement van Ca. 39 m2 gelegen in de gewilde buurt; De Pijp in Amsterdam Zuid.

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker. English version below."

In 2016 gerenoveerd, een project van 4 appartementen op de 3e en 4e verdieping met dakterras. Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp. Aan de rand van de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes bijna voor de deur. Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar. Parkeren kan met een vergunning.
De woning ligt op de derde verdieping aan de voorzijde.

Indeling:
3e verdieping : Via de hal kom je in de ruime woonkamer met prachtig decoratief plafond en open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en inductiekookplaat. De badkamer is voorzien van een nette inloopdouche, handdoek radiator en wastafel met spiegel. Seperaat toilet naast de badkamer.
Via het gezamenlijke trappenhuis is er toegang tot het zonnige dakterras, dat wordt gedeeld met de drie andere appartementen. Deze woning is aan de voorzijde gelegen.

Bijzonderheden:
- Gezellige en hippe buurt;
- Geen gas kosten (dit appartement wordt volledig elektrisch verwarmt met een warmtepomp systeem);
- Water en elektra aansluiting op naam van huurder, geen verdere servicekosten te betalen aan verhuurder;
- 1 slaapkamer;
- Huurprijs € 1.495- excl. water en elektra;
- Borg 3 maanden huur;
- Beschikbaar: per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OPEN HOUSE - THURSDAY, AUGUST 15TH, FROM 16:00 TO 16:45 HRS.

FOR RENT: 2-room apartment of approx. 39 m2 located in the popular neighborhood; "De Pijp" in Amsterdam Zuid.

Renovated in 2016, a project of 4 apartments on the 3rd and 4th floor with roof terrace. Located in one of the most fun and vibrant neighborhoods of Amsterdam, De Pijp. On the edge of the Albert Cuyp you will find the market, shops, bars and restaurants are practically in front of the door. Public transport is easily accessible. Parking is possible with a permit.
The house is on the third floor at the front of the building.

Classification:
3rd floor : Through the hall you enter the spacious living room with beautiful decorative ceiling and open kitchen. The kitchen is equipped with appliances and induction hob. The bathroom has a walk-in shower, towel radiator and sink with mirror. Separate toilet next to the bathroom.
Through the common staircase you will have access to the sunny roof terrace, which is shared with the other three apartments. This apartment is located on the front side.

Details:
- Cozy and trendy neighborhood;
- No gas costs (this apartment is fully electrically heated with a heat pump system);
- Water and electricity connection in the name of the tenant, no further service costs to be paid to landlord;
- 1 bedroom;
- Rent € 1.495- excl. water and electricity;
- Deposit 3 months rent;
- Available: immediately.

This information has been compiled by us with due care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces given are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-08-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
39 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder