Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Albert Cuypstraat 276 E 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.475 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Albert Cuypstraat 276 E III achterzijde – ca 37,4m²

ENGLISH TRANSLATION BELOW

TE HUUR – in 2016 gerenoveerd, een project van 4 appartementen op de 3e en 4e verdieping met dakterras. Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp. Aan de rand van de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes bijna voor de deur. Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar. Parkeren kan met een vergunning.
De woning ligt op de derde verdieping aan de achterzijde.

Indeling: derde verdieping: Hal met meterkast en toegang tot het appartement met uitzicht op het achterterrein; grote woonkamer met open keuken; toegang tot de badkamer; separaat toilet; separate slaapkamer. De badkamer uitgevoerd met luxe inloopdouche, handdoekradiator en wastafel met spiegel; keuken met combi oven magnetron, inductiekookplaat, RVS afzuigkap en vaatwasmachine; berging kast met ruimte voor de wasmachine. Via het gezamenlijke trappenhuis is er toegang tot het dakterras, dat wordt gedeeld met de drie andere appartementen.


Bijzonderheden:
- Gezellige en hippe buurt;
- Geen gas kosten (dit appartement wordt volledig elektrisch verwarmt met een warmtepomp systeem);
- 1 slaapkamer;
- Geen servicekosten voor de huurder;
- Huurprijs € 1.475- excl. water en elektra;
- Borg 2 maanden huur;
- Beschikbaar per direct

Plattegrond is van de gehele verdieping

Albert Cuypstraat 276E , 3rd floor back side ca- 37,4m²
FOR RENT - renovated in 2016, a project of 4 apartments on the 3rd and 4th floor with roof terrace. Located in one of the most interesting neighborhoods of Amsterdam; De Pijp. At the edge of the Albert Cuyp market, shops, bars and restaurants almost at your doorstep. Public transportation is easily accessible. Parking only with a permit.
3rd floor front side view on to the Albert Cuyp market.

Layout apartment: Third Floor: Hall with access to the apartment with a view on the court yard; large living room with open kitchen; Access to the bathroom; separate toilet and bedroom. Bathroom equipped with walk-in shower, towel radiator and washbasin with mirror; kitchen with microwave oven, induction cooker and dishwasher; storage cupboard with space for washing machine. Through the joint staircase there is access to the roof terrace, which is shared with the three other apartments.

Specifics:
- trendy area;
- No gas costs (heating This apartment is fully electrically heated with a heat pump system)
- Total 2 Rooms, 1 bedroom;
- No service charge for the tenant;
- Rent € 1475, - plus water and electricity,
- Deposit 2 months rent;
- Available now

Floor plan is for the complete floor

We have compiled this information with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces stated are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
38 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.