Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Albert Cuypstraat 276 F 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.450 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Albert Cuypstraat 276 F 4e verdieping voorzijde

ENGLISH TRANSLATION BELOW

This apartment is offerd by a certified expat broker

TE HUUR – strak appartement op de 4e verdieping met gemeenschappelijk dakterras. Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp. Aan de rand van de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes bijna voor de deur. Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar.
De woning kijkt uit op de Albert Cuypmarkt.

Indeling: Vierde verdieping: grote woonkamer met open keuken; toegang tot de badkamer; separaat toilet; en de slaapkamer. De badkamer uitgevoerd met luxe inloopdouche, handdoekradiator en wastafel met spiegel; keuken met combi oven magnetron, inductiekookplaat, RVS afzuigkap en vaatwasmachine; berging kast met ruimte voor de wasmachine. Via het gezamenlijke trappenhuis is er toegang tot het dakterras, dat wordt gedeeld met de drie andere appartementen.


Bijzonderheden:
- Gezellige en hippe buurt;
- Geen gas kosten (dit appartement wordt volledig elektrisch verwarmt met een warmtepomp systeem)
- Totaal 2 kamers en dus 1 slaapkamer;
- Geen servicekosten voor de huurder;
- Huurprijs € 1.450- excl. water en elektra;
- Borg 3 maanden huur;
- Het is het licht blauwe deel op de plattegrond;
- Beschikbaar nu

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Albert Cuypstraat 276 F 4th floor front side

This apartment is offered by a certified expat broker

FOR RENT - beautifulapartment located in one of the most fun and bustling neighborhoods of Amsterdam, De Pijp. On the edge of the Albert Cuyp market, shops, bars and restaurants on your doorstep. Public transport is easily accessible.
The house overlooks the Albert Cuyp market.

Layout: Fourth floor: large living room with open kitchen, access to the bathroom, separate toilet, and the bedroom. The bathroom has a luxury shower, towel radiator and sink with mirror, kitchen with microwave oven, induction hob, stainless steel extractor and dishwasher, storage cupboard with space for the washing machine. Through the common staircase there is access to the roof terrace, which is shared with the other three apartments.


Particulars:
- Cozy and trendy neighborhood;
- No gas costs (this apartment is fully electric heating with a heat pump system)
- Total 2 rooms and thus 1 bedroom;
- No service costs for the tenant;
- Rent € 1.450- excl. water and electricity;
- Deposit 3 months rent;
-Its the light blue part on the floorplan;
- Available now

We have compiled this information with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces stated are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-12-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
38 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.