Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Albert Cuypstraat 83 1072CP Amsterdam, Oude Pijp

Bewaar object

Omschrijving

FUNCTIE
Bedrijfsruimte van ca 63 m≤ VVO begane grond (detailhandel toegestaan).

Het pand is gelegen in de Pijp in stadsdeel Zuid, op de Albert Cuypmarkt tegenover het nieuwe metrostation Ferdinand Bolstraat. De Albert Cuypmarkt heeft landelijke bekendheid en trekt op werkdagen gemiddeld 20.000 bezoekers. De locatie is uitermate geschikt voor bedrijven die producten of diensten leveren aan de bezoekers van de markt.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn diverse tram- en busverbindingen op loopafstand. Met eigen vervoer is de locatie goed te bereiken via de Stadhouderskade (parkeren op loopafstand op de openbare weg of in de nabijgelegen parkeergarage).

HUURPRIJS
Ä 6.667,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

OPLEVERINGSNIVEAU
In nader overleg te bepalen. Door een vorige huurder is een tussenvloer gerealiseerd ten behoeve van de opslag van haar winkelvoorraad. In overleg kan de vloer worden verwijderd of gehandhaafd blijven (overname).
Indien de tussenvloer wordt verwijderd, heeft de unit een bijzondere vrije hoogte.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter grootte van een bruto kwartaalverplichting.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Deze informatie is gebaseerd op materiaal waarvan Kuijs Reinder Kakes v.o.f. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Kuijs Reinder Kakes v.o.f. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Kuijs Reinder Kakes v.o.f. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-04-2017
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1886

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Oude Pijp

De Pijp ligt in het noorden van Amsterdam-Zuid en grenst aan het centrum. De Stadhouderskade vormt de noordelijke grens van de buurt, in het westen is dit de Boerenwetering, in het zuiden de Jozef IsraŽlskade en in het oosten de Amstel. De Pijp kent een levendige mix van wonen met andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op bewoners en bezoekers. De Pijp is een dichtbebouwde woonbuurt met relatief veel hoger opgeleiden en alleenstaanden.

Kaart Albert Cuypstraat 83 1072CP Amsterdam, Oude Pijp

naar Albert Cuypstraat 83 1072CP Amsterdam, Oude Pijp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand