Albert Cuypstraat 94 - 100 1072CX AMSTERDAM, Oude Pijp

Vraagprijs € 90.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

AMSTERDAM * ALBERT CUYPSTRAAT 94 * Winkelruimte te huur

Locatie
De winkelruimte is gelegen op de Albert Cuypstraat (De Pijp) te Amsterdam. Deze bruisende buurt staat bekend om zijn grote diversiteit aan horeca- en eetgelegenheden en leuke winkels. Het is mogelijk de winkelruimte in meerdere zelfstandige winkelunits te huren. De totale winkelruimte heeft een frontbreedte van 20 meter aan de Albert Cuypstraat en loopt door tot aan de andere kant van de Govert Flinckstraat.

De openingstijden van de markt zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur en 17.00 uur. De Albert Cuypmarkt staat bekend als één van de leukste markten van het land.

Tevens is de winkelruimte goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De huurprijs bedraagt € 90.000,-- per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Voor meer informatie en/of het eventueel arrangeren van een bezichtiging ter plaatse kunt u contact opnemen met: KroesePaternotte. * info@kroesepaternotte.com * 020-346.77.66
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-07-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
303 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Pijp ligt in het noorden van Amsterdam-Zuid en grenst aan het centrum. De Stadhouderskade vormt de noordelijke grens van de buurt, in het westen is dit de Boerenwetering, in het zuiden de Jozef Israëlskade en in het oosten de Amstel. De Pijp kent een levendige mix van wonen met andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op bewoners en bezoekers. De Pijp is een dichtbebouwde woonbuurt met relatief veel hoger opgeleiden en alleenstaanden.