Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Albert Cuypstraat 99 1072CR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

JA! Winkelruimte gelegen aan de populaire en wereldberoemde Albert Cuypmarkt met 260 kramen in de Amsterdamse Pijp. De winkel is gelegen op een A1 locatie, in de directe omgeving zijn er vele winkels, de beroemde markt en restaurants. Tevens is de winkel zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer, de nieuwe Noordzuidlijn is op steenworp afstand gelegen evenals vele bus- en tramhaltes n tevens is de winkel binnen 10 minuten bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal Station. Voor het parkeren kunt u terecht in meerdere parkeergarages of op de openbare weg middels betaald parkeren.

INDELING
Entree, winkelruimte met balie, berging met kitchenette aan de achterzijde.
Ruime kelder.

GEBRUIKSOPPERVLAK
Conform NEN2580 meting bedraagt het B.V.O. (bruto vloeroppervlak) ca 119,90 m.
Conform NEN2580 meting bedraagt het V.V.O. (verhuurbaar vloeroppervlak 96,22 m.
NB. De opgegeven oppervlakte is door een gespecialiseerd bedrijf gemeten conform NEN2580.

VOORWAARDEN
- Huurprijs bedraagt 1.995,- per maand exclusief btw.
- Huurtermijn is in overleg, uitgangspunt is vijf jaar met vijf optiejaren, met een opzegtermijn n jaar.
- Opleveringsniveau is inclusief huidige inrichting
- Servicekosten volgens opgave verhuurder
- Waarborgsom

KENMERKEN
- C.V. installatie
- Voorzien van elektra, aansluitingen water en gas;
- Plafonds voorzien van voldoende opbouwverlichting
- Toiletruimte met wastafel
- Keuken
- Voorzien van balies en kasten.

BESTEMMING
De bestemming is winkelruimte.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-10-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon De Pijp heet, bestaat officieel uit van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Isralskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.