Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 99 1072CR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.995 per maand

Omschrijving

***See English below***
JA! Winkelruimte gelegen aan de populaire en wereldberoemde Albert Cuypmarkt met 260 kramen in de Amsterdamse Pijp. De winkel is gelegen op een A1 locatie, in de directe omgeving zijn er vele winkels, de beroemde markt en restaurants. Tevens is de winkel zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer, de nieuwe Noord/Zuidlijn is op steenworp afstand gelegen evenals vele bus- en tramhaltes n tevens is de winkel binnen 10 minuten bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal Station. Voor het parkeren kunt u terecht in meerdere parkeergarages of op de openbare weg middels betaald parkeren.

INDELING
Entree, winkelruimte met balie, berging met kitchenette aan de achterzijde en een ruime kelder.

GEBRUIKSOPPERVLAK
Conform NEN2580 meting bedraagt het B.V.O. (bruto vloeroppervlak) ca 119,90 m.
Conform NEN2580 meting bedraagt het V.V.O. (verhuurbaar vloeroppervlak 96,22 m.
NB. De opgegeven oppervlakte is door een gespecialiseerd bedrijf gemeten conform NEN2580.

VOORWAARDEN
- Huurprijs bedraagt 1.995,- per maand exclusief btw.
- Huurtermijn is in overleg, uitgangspunt is vijf jaar met vijf optiejaren, met een opzegtermijn n jaar.
- Opleveringsniveau is casco en exclusief marktkraam voor het pand.
- Servicekosten volgens opgave verhuurder.
- Waarborgsom 3 maanden huur.

KENMERKEN
- C.V. installatie.
- Voorzien van elektra, aansluitingen water en gas.
- Plafonds voorzien van voldoende opbouwverlichting.
- Toiletruimte met wastafel.
- Keuken.

BESTEMMING
De bestemming is winkelruimte.

***********************************

YES! Retail space located on the popular and world-famous Albert Cuyp market with approx 260 stalls in the Amsterdam Pijp. The store is located on an A1 location, in the immediate vicinity there are many shops, the famous market and restaurants. The store is also very easily accessible by public transport, the new Metro North/South line is a stone's throw away as well as many bus and tram stops and the store can also be reached within 10 minutes from Amsterdam Central Station. For parking you can go to several parking garages or on the public road through paid parking.

LAYOUT
Entrance, retail space with counter, storage room with kitchenette at the rear and a spacious basement.

SURFACE OF USE
In accordance with NEN2580 measurement it is B.V.O. (gross floor space) approx. 119,90 m.
In accordance with NEN2580 measurement it is V.V.O. (rentable floor space 96,22 m.
NB. The specified area has been measured by a specialized company in accordance with NEN2580.

CONDITIONS
- Rent is 1,995 per month excluding VAT.
- The rental period is in consultation, the starting point is five years with five option years, with a one-year cancellation period.
- Delivery level is airframe and exclusive market stall for the building.
- Service costs according to the landlord's statement.
- Deposit 3 months rent.

CHARACTERISTICS
- C.V. installation.
- Equipped with electricity, water and gas connections.
- Ceilings with adequate lighting
- Toilet room with sink.
- Kitchen.

DESTINATION
The destination is retail space.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon De Pijp heet, bestaat officieel uit van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Isralskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder