Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Albert Neuhuysstraat 4 I 1058SB Amsterdam, Surinamepleinbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
114 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Gelegen aan het Jacob Marisplein, het mooiste plekje van de Hoofddorpplein-buurt in Oud Zuid, een top gerenoveerd dubbelbovenhuis met eigen entree vanaf de begane grond verdeeld over de eerste en tweede verdieping met 2 dakterrassen! Het 5 kamerappartement van circa 114m2 is ideaal ingedeeld en heeft een fantastisch uitzicht over het park/groenstrook voor de deur.

INDELING
Entree op de begane grond met toegang tot de praktische berging met stahoogte in de kelder. Vaste trap naar de eerste verdieping, hal met toegang tot de WC ruimte ,met WC, urinoir en fontein, toegang tot een Slaapkamer/werkkamer aan de voorzijde en via een glazen deur toegang tot de doorzonwoonkamer met aan de voorzijde een zitgedeelte met uitzicht over het Jacob Marisplein en aan de achterzijde de woonkeuken met toegang tot het eerste dakterras van circa 13 m2.
Via vaste trap naar de tweede verdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers, een kleinere slaapkamer en een luxe badkamer voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een WC en een wastafel meubel.
Via een open trap komt U op de derde verdieping waar zich het tweede dakterras bevindt van circa 33 m2. Het fraai aangelegde dakterras, met water- en elektra aansluiting heeft een magnifiek uitzicht over het Jacob Marisplein en de groene strook voor de Albert Neuhuysstraat.

LOCATIE
Stadsdeel Oud Zuid in de populaire Hoofddorppleinbuurt, die zich kenmerkt door de vele winkels, speciaalzaken en traiteurs, goede restaurants, café's en terrasjes. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de supermarkten (AH en biologische winkel) om de hoek, evenals diverse sport- en yogascholen. Gelegen op een steenworp afstand van het Vondelpark en de Amstelveenseweg.

Er is een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de ringweg. Parkeren kan voor de deur, middels het vergunningstelsel met op dit moment geen wachttijd.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement is gelegen op eigen grond.
Op de eerste verdieping ligt een prachtige houten vloer.
Dubbel glas.
Eigen entree op de begane grond
Dubbelbovenhuis gelegen op de eerste en tweede verdieping en dakterras op de derde verdieping.
Bergruimte in de kelder
Oplevering in overleg.
Totale renovatie 2015
4 slaapkamers
2 dakterrassen
De vve bestaat uit 2 leden.
Opgemeten volgens de nen 2580 norm
109 m2 woning en 5m2 berging in de kelder met stahoogte.


ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan
de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This apartment is located on the Jacob Marisplein, the most beautiful spot in the Hoofddorpplein area in Oud Zuid. This double floor apartment has been newly renovated, it has it’s own entrance on the ground floor and has been separated between the first and second floor. This apartment also has two roof terraces. This 5-room apartment is around 114m2 and has a practical lay out and a fantastic view over the park.

LAYOUT
The entrance is on the ground floor, which gives access to the practical storage space in the cellar. Staircase, which takes you to the first floor, hallway with access to the separate toilet, bedroom/office space towards the front. Via a glass door you enter the through living room. Facing the front there is a seating area with a view of the Jacob Marisplein and towards the back the living room with access to the first roof terrace of 13 m2.Via the staircase to the second floor you will find two spacious bedrooms, a smaller bedroom and a luxurious bathroom provided with a bathtub, walk in shower, toilet and sink.
Via an open staircase you can access the third floor where the second roof terrace is located of 33m2. This roof terrace is provided with water connection and electricity with a magnificent view over the Jacob Marisplein.

LOCATION
The apartment is located in the district Oud Zuid in the popular Hoofddorppleinbuurt, which is known for it’s many stores, café’s terraces and restaurants. For your daily groceries there are many supermarkets around the corner. And it’s just around the corner from the Vondelpark and the Amstelveenseweg.

The public transport is very easy and accessible to use. Parking is also very easy and also possible in front of your house with a permit.

CHARACTERISTICS
-The apartment stands on own ground (freehold)
-The whole apartment is provided with wooden floors
- Double glass
-Own entrance on the ground floor
-Totally renovated in 2015
-4 bedrooms
-2 roof terraces
- The association of owners consists of 2 members
- Storage space in the cellar
- Double floor house located on the first and second floor with roof terrace on the third floor
- Measured via the NEN 2580 standard
- A total of 109m2 and a storage space of 5m2

GENERAL
We have thoughtfully composed all the information gathered for this apartment. However we are not liable concerning any information given, but the listed information given can be borrowed.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.