Alblasstraat 5 - II/III 1079ZG AMSTERDAM, Rijnbuurt

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Dubbellaags appartement van 93 m2 met 3 slaapkamers en 2 badkamers op de 2e en 3e etage, zonder bovenburen.

Je kunt het appartement helemaal nieuw indelen en renoveren, zodat je hier je droomhuis creŽert. Mogelijkheden te over!

De woning is 93 m≤ met een balkon op het oosten en verdeeld over 2 etage, waardoor je het gevoel van een dubbel bovenhuis krijgt, maar dan zonder de prijs die daar gebruikelijk bij hoort.

De erfpacht is afgekocht tot 31 januari 2062, de woning is voorzien van dubbel glas.

INDELING
Hal en entree op de 2e etage, garderobekast, gastentoilet met fontein, meterkast, woonkamer met erker aan de voorzijde, originele en-suite deuren met inbouwkasten naar achterkamer en toegang tot het balkon op het oosten. Eerste badkamer met douche. De keuken is gelegen aan de achterzijde en biedt eveneens toegang tot het balkon.

Trap naar 3e etage, overloop, zeer ruime berging en twee ruime slaapkamers, tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.

LOCATIE
Gelegen in de populaire Rivierenbuurt nabij de Zuid-as, Schiphol, de Ring A-10 maar tevens om de hoek van de gezellige winkelstraten in de Maasstraat en de Pijp.

De ligging nabij de Maasstraat en Scheldestraat is ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Deze zijn in grote getalen aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend.
Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 93 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers;
- Uitstekende ligging ten opzichte van Zuidas, de Pijp en RAI;
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 31-01-2062. Actieve en financieel gezonde VvE;
- Professioneel beheerde VvE met onderhoudsplan;
- De bijdrage per maand aan de VvE is Ä 78,--;
- Balkon op het Oosten;
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-09-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²
Inhoud
287 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen