Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aletta Jacobsstraat 81 1963CB Heemskerk, Breedweer

Huurprijs € 750 per maand

Omschrijving

Te huur: Winkel-/kantoor-/praktijkruimte op goede locatie in Heemskerk.

De ruimte is gelegen in een woonomgeving bij de entree van woonwijk Breedweer en is zeer goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer (met vrij parkeren in de omgeving).

Oppervlakte: Ca. 51 m VVO

Indeling: Entree, gang, bergkast met cv-ketel, meterkast, toiletruimte, opslag-/magazijnruimte, winkelruimte met etalage.

Met als voorzieningen: CV-installatie, pantry en toilet

Bestemming:
Het perceel heeft als bestemming Woongebied I met functieaanduiding Detailhandel. De ruimte is bestemd voor winkels, niet zijnde supermarkten. Daarbij is gebruik voor maatschappelijke, sociale, culturele en medische dienstverlening eveneens mogelijk; Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.

Oplevering:
Casco oplevering.

Huurprijs
750,- per maand excl. btw. inclusief servicekosten, de huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Overige voorwaarden:

Nutsbedrijven: Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: In overleg.

Huurovereenkomst: Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling huur: Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-04-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Heemskerk

Heemskerk is een aantrekkelijke stad dat veel heeft te bieden. De naam Heemskerk werd voor het eerst vastgelegd in een document uit 860, hoewel het al in de prehistorie werd bewoond. Degenen met een voorliefde voor geschiedenis kunnen hun hart ophalen in middeleeuwse kastelen, oude kerken en andere monumenten. De duinen van Heemskerk zijn een paradijs voor wandelaars en fietsers. En dit alles ligt op slechts 15 minuten met de trein van Alkmaar en Haarlem en minder dan een half uur van Amsterdam Centraal.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder