Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aletta Jacobsstraat 81 1963CB Heemskerk, Breedweer

Huurprijs € 750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Te huur: Winkel-/kantoor-/praktijkruimte op goede locatie in Heemskerk.

De ruimte is gelegen in een woonomgeving bij de entree van woonwijk Breedweer en is zeer goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer (met vrij parkeren in de omgeving).

Oppervlakte: Ca. 51 m VVO

Indeling: Entree, gang, bergkast met cv-ketel, meterkast, toiletruimte, opslag-/magazijnruimte, winkelruimte met etalage.

Met als voorzieningen: CV-installatie, pantry en toilet

Bestemming:
Het perceel heeft als bestemming Woongebied I met functieaanduiding Detailhandel. De ruimte is bestemd voor winkels, niet zijnde supermarkten. Daarbij is gebruik voor maatschappelijke, sociale, culturele en medische dienstverlening eveneens mogelijk; Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.

Oplevering:
Casco oplevering.

Huurprijs
750,- per maand excl. btw. inclusief servicekosten, de huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Overige voorwaarden:

Nutsbedrijven: Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: In overleg.

Huurovereenkomst: Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling huur: Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-04-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's