Alexander Boersstraat 12 B 1071KX Amsterdam, Concertgebouwbuurt

Bewaar object

Omschrijving

PUUR* WONEN! RUIMTELIJK EN LICHT 4-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 101M2 MET ZONNIG TERRAS VAN CA. 12M2 AAN DE ALEXANDER BOERSSTRAAT IN HET MUSEUMKWARTIER

Als cultuurliefhebber wil je op deze exclusieve locatie wonen! Dit appartement is licht, goed ingedeeld en zeer geschikt voor een stel of als pied-a-terre. De woning heeft een zonnig terras van 12m2 grenzend aan de keuken waar heerlijk gezeten kan worden. Het complex is in 2006 gebouwd en verkeerd in zeer goede staat.

Indeling:
De statige entree vanaf de straat met hardstenen trapopgang geeft toegang tot het gemeenschappelijk trappenhuis. Dit trappenhuis is eveneens voorzien van hardstenen trappen. Op de eerste verdieping is het appartement gelegen. Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De living is over de gehele diepte van het appartement verdeeld en door de ramen aan voor- en achterzijde heeft de woning veel lichtinval. De hoge plafonds 2,87m en hoge deuren zorgen voor een extra ruimtelijk gevoel. Aan de voorzijde geven de openslaande deuren toegang tot het Frans balkon met uitzicht op het concertgebouw. De moderne woonkeuken met eiland is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 3-pits gascomfort, bakplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en klimaatkast. De openslaande deuren geven toegang tot het fijne terras. Een prettige plek waar genoten kan worden van de zon en rust. Er is een kast met ruimte voor een wasmachine opstelling en een kast met cv-installatie en mechanische ventilatie.
De gang geeft toegang tot de drie slaapkamers, de masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen (3,50m x 3,34m), aan de voorzijde de twee overige slaapkamers. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Op de hal is een separaat toilet met fontein. De gehele woning is voorzien van een visgraat parketvloer. In de onderbouw bevindt zich een berging van 8m2.

Omgeving:
De Alexander Boersstraat is een statige en rustige straat die twee beroemde Rijksmonumenten met elkaar verbindt; het Concertgebouw en het Vondelpark. Op loopafstand is er een breed scala aan restaurants, cafés, modezaken en culturele instellingen te vinden in de Cornelis Schuytstraat, PC Hooftstraat en Van Baerlestraat. Op de Zuidermarkt is iedere zaterdag de boerenmarkt met biologische producten. Enkele van de beste scholen in Amsterdam zijn in de buurt. Een parkeervergunning is onmiddellijk beschikbaar en er is genoeg parkeergelegenheid in de straat. Verder zijn er uitstekende openbaar vervoer voorzieningen in de buurt, zoals tram 2, 5, 16 en 24. De uitvalswegen naar Schiphol, Den Haag en Utrecht zijn goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Zonnig terras
* Nieuwbouw 2006
* Goed geisoleerd
* Visgraat parketvloer
* Drie slaapkamers
* A-locatie in Amsterdam Zuid
* Gezonde en actieve VvE (4 leden)
* Servicekosten €189,35 per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure en stukken van de woning kunnen gedownload worden op onze eigen website.

* ENGLISH TRANSLATION *

PUUR WONEN*! SPACIOUS AND LIGHT 4-ROOM APARTMENT OF CA. 101M2 WITH SUNNY TERRACE OF CA. 12M2 ON THE ALEXANDER BOERSSTRAAT IN THE MUSEUM QUARTER

The real culture lover wants to live at this exclusive location! The apartment is bright, well laid out and very suitable for a couple or as a pied-a-terre. The house has a sunny terrace of 12m2 adjacent to the kitchen where you can sit and enjoy the good weather. The complex was built in 2006 and is in very good condition.

Layout:
The stately entrance from the street with hard stone stairs gives access to the common staircase. This staircase is also equipped with hard stone stairs. The apartment is located on the first floor. Entrance hall with access to all rooms. The living room is divided over the entire depth of the apartment and through the windows at the front and back the house cathces a lot of light. The high ceilings 2.87m and high doors provide an extra spacious feeling. At the front, the French doors give access to the French balcony with a view of the concert hall. The modern kitchen with island is equipped with appliances such as a 3-burner gas hob, griddle, extractor, dishwasher, refrigerator, freezer and climate cabinet. The French doors give access to the fine terrace. A pleasant place where you can enjoy the sun and rest. There is a cupboard with space for a washing machine and a cupboard with central heating system and mechanical ventilation.
The corridor gives access to the three bedrooms, the master bedroom is located at the rear of the house (3.50 mx 3.34 m), at the front are the two other bedrooms. The spacious bathroom has a walk-in shower and double sink. On the hall is a separate toilet with fountain. The entire house has a herringbone parquet floor. In the basement there is a storage room of 8m2.

Surroundings:
The Alexander Boersstraat is a stately and quiet street that connects two famous national monuments; the Concertgebouw and the Vondelpark. Within walking distance there is a wide range of restaurants, cafes, fashion stores and cultural institutions in the Cornelis Schuytstraat, PC Hooftstraat and Van Baerlestraat. On the Zuidermarkt every Saturday the farmers market with organic products. Some of the best schools in Amsterdam are in the neighborhood. A parking permit is immediately available and there is enough parking space in the street. Furthermore, there are excellent public transport facilities nearby, such as tram 2, 5, 16 and 24. The roads to Schiphol, The Hague and Utrecht are easily accessible.

Particularities:
* Located on private land
* Sunny terrace
* New construction 2006
* Well isolated
* Herringbone parquet floor
* Three bedrooms
* A-location in Amsterdam South
* Healthy and active VvE (4 members)
* Service costs € 189.35 per month
* Delivery in consultation

An extensive brochure and documents of the house can be downloaded on our own website.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Alexander Boersstraat 12 B 1071KX Amsterdam, Concertgebouwbuurt

naar Alexander Boersstraat 12 B 1071KX Amsterdam, Concertgebouwbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand