Alexander Boersstraat 21 - sout 1071KV AMSTERDAM, Museumkwartier

Huurprijs € 2.100 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving
Het object betreft een representatieve en zeer nette kantoorruimte van ca. 90m2 gelegen aan de Alexander Boerstraat 21-sout te Amsterdam. Het kantoor is gelegen direct achter de Van Baerlestraat en het is een zijstraat van de Willemsparkweg en is hierdoor perfect gelegen en goed bereikbaar zowel met de auto en openbaar vervoer.

Het kantoor is gelegen in het souterrain en de ruimte is verdeeld over een mooie grote ruimte van ca. 52m2 en aan de achterzijde een kleiner kantoor van ca. 19m2. Tevens is er een ruime keuken aanwezig met apparatuur en een nette dubbele wc ruimte. Als bonus is er aan de achterzijde een ruime tuin gelegen welke vrij te gebruiken is.

In de directe omgeving bevinden zich op loopafstand diverse horecagelegenheden en winkels in de Amsterdamse Museumbuurt. U kunt op hoog niveau lunchen en dineren in diverse restaurants of een broodje eten in een van de vele eetcafés en lunchrooms. Het Museumplein alsmede het Vondelpark en P.C. Hooftstraat zijn in de directe omgeving te vinden. Door de zeer gunstige ligging kunt u eenvoudig de ringweg A-10 bereiken en heeft u eveneens makkelijk toegang tot verder in het centrum van de stad.

Bereikbaarheid
Het gebouw is zeer goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er bestaat een directe verbinding met de A-2 (Amsterdam-Utrecht) en de ringweg A10. Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar via het NS-Station Amsterdam Amstel (trein, bus, metro, tram en sneltram) en tramlijn 25.

Vloeroppervlakte
Ca. 90 m² kantoorruimte.

Parkeren
Op de openbare weg middels een vergunning of automaat.

Bijzonderheden
Het gehuurde zal in huidige staat worden opgeleverd en is o.a. voorzien van:
• zelfstandige entree;
• huidige indeling;
• huidige vloerbedekking;
• rolluiken t.b.v. inbraakbeveiliging;
• eigen dubbele wc groep;
• eigen keuken;
• toegang tot de tuin;

Huurprijs kantoorruimte
€ 2.100,-- per maand excl. BTW.

Servicekosten op basis van voorschot
Niet van toepassing, eigen NUTS voorzieningen.

Betalingen
Per maand per vooruitbetaling te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur en BTW.

Omzetbelasting
Er wordt van uitgegaan dat kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huur en het door huurder gehuurde kantoor wordt gebruikt voor meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties. Indien huurder niet aan het criterium "meer dan 90% (BTW)-aftrekgerechtigde prestaties verricht" voldoet zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurcontract
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex. artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-01-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
90 m²
Opp bedrijfshal
90 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.