Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Alexander Boersstraat 43 I 1071KW Amsterdam, Concertgebouwbuurt

Huurprijs € 2.250 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1894
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

--- English text below---

Zeer uniek n gestoffeerd dubbel bovenhuis van circa 106 m gelegen op een hoek en voorzien van 2 ruime slaapkamers van circa 17 m en 13 m met een lichte woonkamer. Om de hoek van het Vondelpark is deze woning perfect gesitueerd in het prachtige Museumkwartier.

Een alleenstaande of stel zonder kinderen genieten de voorkeur.

DE INDELING
Middels een gemeenschappelijke trap betreedt u de woning op de eerste verdieping. U komt binnen in een centrale hal welke toegang verschaft tot de woonkamer, een ruime slaapkamer van circa 17 m (3.82 m x 4.40 m), het toilet, een wasruimte en de trap naar de bovenverdieping. De ruime, lichte woonkamer met hoekligging is voorzien van een half open keuken en een karakteristieke erker. De keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis met RVS afzuigkap, een oven, een magnetron, een diepvries met 4 lades, een koelkast en een vaatwasser.

Via de trap in de centrale hal betreedt u de tweede verdieping en komt u op een overloop welke toegang biedt tot de overige ruimten. Dit betreft een tweede slaapkamer van circa 13 m (3.38 m x 3.84 m), een tweede toilet en een ruime, moderne badkamer. Deze is voorzien van een dubbele wastafel, designradiator, een ligbad incl. handdouche en een fraaie inloop regendouche.

DE LIGGING
De woning ligt op de hoek van de Alexander Boersstraat en de Van Eeghenlaan in het hart van het Museumkwartier. De woning ligt echt naast het Vondelpark en in de directe nabijheid van het Museumplein, diverse luxe winkelstraten (o.a. de Cornelis Schuytstraat, de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat). Cultureel zit u ook op een top locatie met het Concertgebouw om de hoek net als de internationaal befaamde musea: Het Rijks-, Het Stedelijk- en Van Gogh Museum. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Hein op het Museumplein of Marqt op de Overtoom. Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaarvervoer (trams en bussen) en met de auto bent u via de diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A-10, A-2, A-4 en luchthaven Schiphol.

HET ONDERHOUD
Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt. Daarnaast is er in de gehele woning een mooie laminaat vloer gelegd en is er in alle kamers hoogwaardige vitrage opgehangen. De gehele woning beschikt over dubbel glas in houten kozijnen.

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt not for sharing!
-Huurprijs is excl. G/W/L
-Eenmalig 195,- contractkosten
-2 maanden waarborgsom
-Minimale huurtermijn is 1 jaar, geen maximum.

--- English text below---

Unique and upholstered apartment on the first and second floor of approx. 106 m, located on a corner in the beautiful Museumplein area.

NOT FOR SHARING !
At the request of the landlord, it is not possible to rent this property to divisors. Divisors means students or friends who rent the property jointly. Also the cohabitation of two or more (highly skilled) colleagues is not possible. A set, a couple or a family will be eligible for this property.

THE LAYOUT
Via the communal staircase, the apartment on the first floor is reached. Hallway gives access to all the rooms on this floor. The spacious and light living room is located on the corner and in front of the apartment together with the kitchen. The kitchen has all the necessary appliances such as but not limited to a dishwasher, fridge with freezer, oven/microwave combination and a 5-pit stove with extraction hood. The royal master bedroom measures approx. 17 m (3.82 m x 4.40 m). Additionally there is a separate toilet and a separate laundry facility on this floor.

Via the internal staircase the upper floor is reached. On this floor you will find the second bedroom, a second separate toilet and the bathroom. The bathroom has a double sink, bathtub and walk-in shower. The second bedroom measures approx. 13 m (3.38 m x 3.84 m).

THE LOCATION
De apartment is located on the corner of the Alexander Boersstraat and the Van Eeghenlaan.
The Vondelpark, Museumplein and several luxurious shopping streets (Cornelis Schuytstraat &P.C. Hooftstraat) are within walking distance. Numerous cafes, restaurants, convenience stores and other facilities are in the vicinity.

MAINTENANCE
All walls and ceilings have been plastered and painted. The apartment is fully double glazed. Additionally there is a nice laminate floor throughout the whole apartment.

DETAILS:
-Not for sharing;
-Rental price is excl. G/W/L;
-One-time 195,-contract costs;
-2 months deposit;
-Minimum term of 12 months.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan n miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.