Alexander Boersstraat 9 Boven 1071KT Amsterdam, Museumkwartier

Huurprijs € 3.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Alexander Boersstraat 9 Boven, 1071 KT Amsterdam

In de sfeervolle concertgebouwbuurt aan rustige straat gelegen riant dubbel bovenhuis van ca. 145 m2.
Het appartement is gelegen op de 2e en 3e verdieping van een voormalig burgemeestershuis en is verdeeld over 5 kamers.

Het appartement wordt aangeboden met complete stoffering (met o.m. visgraat parketvloer) en wasmachine/droger. Verder zijn in de huurprijs inbegrepen: CV-onderhoud (jaarlijks) en glazenwasser.

De ligging is zeer centraal, nabij diverse voorzieningen als supermarkt (AH), openbaar vervoer (tram/bus), scholen (basis en middelbaar), het concertgebouw en diverse musea. Daarnaast bevindt zich het Vondelpark op slechts enkele minuten lopen.

Indeling:
2e verdieping - Royale living (ca. 48 m2) met gesloten waranda (6 m2) en een luxe half-open keuken met apparatuur en marmeren blad. Aan de voorzijde bevinden zich een half-open studeerkamer en gastensanitair.
3e verdieping - Twee goed formaat slaapkamers waarvan één met schuifdeur naar het balkon op het westen. De overige twee slaapkamers zijn klein maar lenen zich uitstekend als bijv. kleedkamer en/of gastenverblijf. Eén van de kleinere kamers is uitsluitend geschikt als garderobe kamer en niet als slaapkamer. Verder telt deze verdieping twee badgelegenheden waarvan één uitgevoerd met ligbad (jetstream), separate douche en wastafel en de ander met douche en 2e toilet.

GEEN GROEPSBEWONING MOGELIJK!

ENGLISH TEXT:

In the pleasant Concertgebouw Quarter in the former Major building (with tower) dubble upstairs apartment of approximately 145 square meter.

The second floor exists of a spacious living of approx. 48 m2 provided with closed veranda of 6 m2 (west) half open luxury kitchen with aparatus and black marble cover, guestsanitary and half open study at the front.

The third floor exists of 2 well sized bedrooms of which one has sliding doors to a balcony on the westside.
The other two rooms are small, but can very well be used for clothing purposes and/or guestroom.
This floor counts 2 bathrooms of which one is provided with a lying bath (jetstream), separate shower and washbasin. The other is provided with shower and 2nd toilet. Both have toplight.

The apartment will be offered with complete floorcovery, curtains, fishbone shaped oakwood floor, washing-machine/dryer (Miele).
The area in which the building is situated on a very quiet street on very central location, close to all facilities like supermarket, public transport (both ca. 300 m), Concertbuilding and Museums.

Rental price € 3.500,= a month.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-02-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.