Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Alexanderkade 18 HS 1018CL Amsterdam, Centrum

Bewaar object

Omschrijving

Stijlvol en relaxt wonen
op een van de mooiste plekjes
van Amsterdam-Oost
Een huis dat je omarmt als een geliefde. Met een uitzicht waar je mond van open valt. Wil jij wonen op een van de mooiste plekjes van Amsterdam? Dit nieuwe begane grondappartement van bijna 60 m2 ligt aan de kade tegenover het Tropenmuseum. Je hebt er een wijds uitzicht op een gracht en een levendig plein, maar ver genoeg van de trambaan om geen last te hebben van het verkeer.

Licht en lucht
Je vindt het belangrijk om vrijuit te kunnen ademen in je huis. Deze klassieke woningen hebben door de combinatie van hoge plafonds (bijna 3 meter!) en de ronde glasgevel een rustige, statige uitstraling. Sfeervol, licht en ruimtelijk.
Comfortabel en privÚ
Er is bijzondere aandacht besteed aan de privacy van alle bewoners. De huizen zijn optimaal ge´soleerd, ˇˇk tegen geluidsoverdracht. Je kunt gewoon lekker leven en genieten zonder de hele dag op je tenen te hoeven lopen.
Perfecte verbindingen
De tram brengt je in 9 minuten bij De Munt. Artis is om de hoek (een jaarabonnement kost maar Ç 70,- en het is er heerlijk picknicken) en ook de Dappermarktbuurt met al zijn trendy winkeltjes is maar een minuut of 11 lopen. De stad uit is al net zo makkelijk, want met de auto zit je binnen 10 minuten op de ring.

Een rustig stukje Amsterdam ook, uit de loop aan de stille kant van het water maar toch dicht bij alle voorzieningen. Het appartement op de begane grond heeft openslaande deuren naar het trottoir. Sleep een paar stoelen naar buiten en geniet van het straatleven in deze gezellige buurt.
Aan de achterzijde is een tweede uitgang en een kleine patio, met ruimte voor wat bloemen en planten in potten. Maar ook binnen is het altijd aangenaam, want de vloeren zijn geheel vervangen door een ge´soleerde, betonnen, systeemvloer die is voorzien van vloerverwarming, dat is aangenaam en dat scheelt ˇˇk in de stookkosten!
Het begane grond appartement bestaat verder uit een royale woonkamer,1 slaapkamer, ruime moderne keuken met inbouwapparatuur en badkamer met douche en apart ligbad , dubbele wastafel en separate douche.

Bijzonderheden;
energielabel B
recht van overpad
Hoge plafonds ca 3 meter
Compleet vernieuwbouw
Voorbehoud splitsing
vloerverwarming
optimaal geisoleerd !
Nen gemeten 59,2 m2
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-11-2014
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Kaart Alexanderkade 18 HS 1018CL Amsterdam, Centrum

naar Alexanderkade 18 HS 1018CL Amsterdam, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand