Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Alexanderstraat 18 1018CE Amsterdam, Alexanderplein e.o.

Vraagprijs € 325.000 

Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Beste Thomas,

Namens onze opdrachtgever zijn wij m.b.t. zijn woning, Alexanderstraat 18, het navolgende overeengekomen.

Verkoopprijs:
€ 338.500,- kosten koper.

Datum feitelijke en juridische levering:
De woning is per direct beschikbaar. Dit geschiedt leeg (behoudens de eventueel meeverkochte en/of meegeleverde roerende zaken), ontruimd en vrij van beslagen, huur en/of andere gebruiksrechten.

Ontbindende voorwaarde t.b.v. koper:
Voorbehoud financiering voor de koopsom, dit met een termijn van 3 weken na het tekenen van de koopakte.

Oplevering/ roerende zaken:
- Oplevering: conform staat ten tijde van de bezichtiging.
- Roerende zaken: conform opgave in de lijst van zaken.

Verdere gegevens:
- Een deel van het terras aan de achterzijde behoort niet toe aan de woning, dit betreft gemeenschappelijke ruimte die de eigenaar sinds 2005 in gebruik heeft. Koper is hiermee bekend en gaat hiermee akkoord.
- De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, bij een door de kopers aan te wijzen notaris.
- Storten/stellen van waarborgsom/bankgarantie ad. 10% van de koopsom, dit met een termijn van 4 weken na ondertekening van de koopakte.
- Voortijdig aan het tekenen van de koopakte zal de woning in opdracht van de koper bouwtechnisch gekeurd worden.
* Wij werken graag samen met deze bedrijven:
- https://www.keuringsdienstvoorwonen.nl
- https://www.housecheck.amsterdam

Verkoopdossier:
Stukken van de woning kunnen gedownload worden via deze link: https://we.tl/t-lRU0ItzQli

Zou je onderstaande gegevens naar ons willen mailen:
- Volledige voor- en achternaam:
- Geboortedatum en geboorteplaats:
- Adresgegevens:
- Contactgegevens:
- Burgerlijke staat:
- Kopie legitimatiebewijs:
- Contactgegevens hypotheekadviseur:
- Contactgegevens notaris:
- Contactgegevens bouwkundige:

Ook namens onze opdrachtgever gefeliciteerd met de aankoop van zijn woning!

** English text below **

Sfeervol 2 -kamerappartement op eigen grond van ca. 50 m˛ met een fijn terras aan de achterzijde van 8,3 m˛ en een privé berging in het souterrain van het gebouw. Dit is heerlijk wonen in een auto vrije straat op een toplocatie in de Plantagebuurt tussen het Tropen museum en Artis in stadsdeel Centrum.

Ligging:
Gewilde locatie in Amsterdam Centrum in het karakteristieke Entrepotdok-gebied. Om de hoek bij Artis, de Hortus Botanicus en het Tropenmuseum. Op het Entrepotdok, het Kadijksplein, de Plantagekerklaan en de Plantage Middenlaan vind je diverse restaurants en cafés. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt: bijvoorbeeld de supermarkten op de Sarphatistraat, de Cruquiuskade en de Dappermarkt. Er is een mix van creatieve en ambachtelijke bedrijven en horeca aanwezig. Voor kunst, cultuur en ontspanning kan je terecht in de nabijgelegen Hermitage, het Koninklijk theater Carre en het Muziektheater. In enkele minuten ben je lopend in het Oosterpark.

Bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een autovrije straat in de Plantagebuurt op de rand met stadsdeel Oost, vlakbij Artis, het Tropenmuseum en het Oosterpark. Via de naastgelegen Plantage Middenlaan bereik je binnen enkele fietsminuten het stadscentrum. Op loopafstand van het Muiderpoort station, tramlijn 7 en 10 en metrolijnen 51, 53 en 54 (halte Weesperplein). Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S-100 en S-112). Parkeren door middel van het vergunningensysteem en er is momenteel een korte wachttijd voor een parkeervergunning.

Indeling:
Je bereikt de woning via de gemeenschappelijke ingang, binnenkomt via het terras die uitstrekt over de volle breedte van de woning, dan volgt de entree, hal met toilet, bergkast en c.v. kast, de slaapkamer met deur naar het terras heeft aansluiting op de badkamer met ligbad, douche, wastafel, wasmachine- en drogeraansluiting. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde en staat in directe verbinding met de open keuken.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.):
Er is sprake van een actieve, financieel gezonde V.v.E. en de leden voeren zelf het beheer. De maandelijkse servicekosten zijn momenteel € 100,-. Dit is inclusief o.a. de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud aan het gebouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak van 49,4 m˛ en de berging is 5,5 m˛
- Het riante privé gelegen terras is 8,3 m˛ en ligt op het noordoosten
- Eigen grond dus erfpacht is niet van toepassing
- Nieuwbouwcomplex uit 1986 met betonnen verdiepingsvloeren, spouwmuren en een betonnen fundering
- Een zeer centrale locatie met veel gezelligheid en toch in een zeer rustige straat
- Goed geisoleerd o.a. dankzij dubbel glas
- Centrale ligging in de Plantagebuurt naast Artis
- Verwarming en warmwater via CV- ketel
- Oplevering in overleg, dit kan snel

* English text *

Attractive 1-bedroom apartment on private land of approximately 50 m˛ with a nice terrace at the rear of 8.3 m˛ and a private storage room in the basement of the building. This is wonderful living in a car-free street in a prime location in the Plantage neighborhood between the Tropen museum and Artis in the Centrum district.

Location:
Popular location in Amsterdam Center in the characteristic Entrepotdok area. Around the corner from Artis, the Hortus Botanicus and the Tropenmuseum. You will find various restaurants and cafés on the Entrepotdok, Kadijksplein, Plantagekerklaan and Plantage Middenlaan. For daily shopping there are plenty of options in the neighborhood: for example the supermarkets on the Sarphatistraat, the Cruquiuskade and the Dappermarkt. There is a mix of creative and artisanal companies and catering establishments. For art, culture and relaxation you can visit the nearby Hermitage, the Royal theater Carré and the Muziektheater. You can walk to Oosterpark in a few minutes.

Accessibility:
The property is located in a car-free street in the Plantage neighborhood on the outskirts with the East district, near Artis, the Tropenmuseum and Oosterpark. Via the adjacent Plantage Middenlaan you can reach the city center within a few cycling minutes. Within walking distance of the Muiderpoort station, tram lines 7 and 10 and metro lines 51, 53 and 54 (stop at Weesperplein). The apartment is easily accessible by car from the A-10 ring road (S-100 and S-112). Parking through the permit system and there is currently a short waiting time for a permit.

Layout:
You reach the house through the common entrance, enter through the terrace that extends over the full width of the house, entrance, hall with toilet, storage- and heating system cupboard. The bedroom with door to the terrace has connection to the bathroom with bath, shower, sink, washing machine and dryer connection. The living room is located on the street side and is in direct connection with the open kitchen.

Association of owners (V.v.E.):
There is an active, financially sound association of owners and the members manage it themselves. The monthly service costs are currently € 100,-. This includes, among other things, the building insurance and the reservation for the maintenance of the building.

Key- facts:
- Living area of 49.4 m˛ and the storage room is 5.5 m˛
- The spacious private terrace is 8.3 m˛ and faces north-east
- Private land so ground lease is not applicable
- New build complex in 1986 with concrete floors and a concrete foundation
- A very central location n a very quiet street next to Artis
- Well insulated with, among other things, double glazing
- Heating and hot water via central heating boiler
- Delivery in consultation, this can be done quickly if desired
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder