Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Alexanderstraat 30 1018CE Amsterdam, Alexanderplein e.o.

Bewaar object
Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

SUPER LEUK 2 KAMERAPPARTEMENT VAN 50M2 GELEGEN OP EIGEN GROND MET EEN BALKON OP HET ZUIDWESTEN, LIFT EN BERGING IN DE ONDERBOUW.

In de rustige autovrije Alexanderstraat, ligt deze woning met een balkon op het zuidwesten en geweldig uitzicht. De woning is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping. Dus geen bovenburen en bereikbaar met een lift.

INDELING:
Met de lift of trap bereikt men de woning, gelegen op de vierde verdieping en tevens de bovenste verdieping. De woning is praktisch ingedeeld. Aan de voorzijde is de L-vormige woonkamer met een balkon gelegen op het zuidwesten. Vanaf het balkon heeft men een geweldig uitzicht, op Artis en Tropenmuseum en tot ongeveer 21.00 uur kunt u genieten van de zon. De open keuken is eenvoudig met diverse apparatuur. Aan de achterzijde van de woning is een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de hal is het separate toilet en een kast met de eigen CV-ketel bereikbaar. In de onderbouw is nog een ruime berging aanwezig.

OMGEVING:
Dit fijne appartement is gelegen in een rustige verkeersvrije straat in de geliefde Plantagebuurt in het Centrum. Het appartement bevindt zich tussen Artis en het Tropenmuseum. De autovrije straat is prachtig ingericht, betegeld en voorzien van groene perkjes. Een zeer centrale locatie met veel gezelligheid en toch in een zeer rustige straat. Winkels, restaurants en cafés zijn in de nabije omgeving te vinden. Mocht u van de markt houden, dan is de Dappermarkt op een kleine 5 minuten loopafstand te bezoeken. Tevens ligt het Muiderpoort station op een steenworp afstand en met de auto kunt u via de Linnaeusstraat, Weesperstraat, IJ-tunnel of Piet-Heintunnel de stad uitrijden. Er zijn meerdere tram- en busverbindingen (o.a. tramlijnen 7, 14, en 19).

BIJZONDERHEDEN:
* Gelegen op eigen grond
* Lift aanwezig
* Woonoppervlakte 50 m˛ conform NEN2580
* Servicekosten € 100,00 euro per maand
* Actieve en gezonde VvE, 14 leden
* Berging in de onderbouw
* Dubbel glas, houten kozijnen
* Verwarming middels eigen CV-ketel
* Balkon gelegen op de zuidwesten
* Woning gelegen op de bovenste verdieping

SUPER NICE 2 BEDROOM APARTMENT OF 50M2 LOCATED ON OWN GROUND WITH A BALCONY ON THE SOUTHWEST, LIFT AND STORAGE IN THE CONSTRUCTION.

In the quiet car-free Alexanderstraat, this house with a balcony on the southwest and great views. The property is located on the fourth and top floor. So no upstairs neighbour and accessible with a lift.

LAYOUT:
With the elevator or stairs you reach the house, located on the fourth floor and also the top floor. The house is practically divided. At the front is the L-shaped living room with a balcony located on the southwest. From the balcony you have a great view, at Artis and Tropenmuseum and until about 21.00 you can enjoy the sun. The open kitchen is simple with various equipment. At the back of the house is a spacious bedroom with adjoining bathroom with a bath, sink and washing machine connection. From the hall is the separate toilet and a closet with its own central heating boiler. There is a large storage room in the basement.

SURROUNDINGS:
This fine apartment is located in a quiet pedestrian street in the popular Plantage neighbourhood in the Center. The apartment is located between Artis and the Tropenmuseum. The car-free street is beautifully decorated, tiled and equipped with green beds. A very central location with lots of fun and yet in a very quiet street. Shops, restaurants and cafes can be found in the vicinity. If you want to keep off the market, the Dappermarkt can be visited within a 5-minute walk. The Muiderpoort station is also just a stone's throw away and by car you can exit the city by the Linnaeusstraat, Weesperstraat, IJ-tunnel or Piet-Heintunnel. There are several tram and bus connections (among others tram lines 7, 14, 19).

PARTICULARITIES:
* Located on own ground
* Elevator present
* Surface area 50 m˛ in accordance with NEN2580
* Service costs € 100.00 euros per month
* Active and healthy VvE, 14 members
* Storage in the basement
* Double glazing, wooden window frames
* Heating through own boiler
* Balcony located on the southwest
* Property located on the top floor
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
156 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.