Alexandrine Tinnehof 12 1087CM AMSTERDAM, Haveneiland Noordoost

Bewaar object

Omschrijving

**English translation below

Zeer fraai gelegen en luxe afgewerkte gezinswoning, met parkeergelegenheid én zonnige tuin.

Het Alexandrine Tinnehof is beschut, autovrij en zeer gemoedelijk, er staan speeltoestellen en bankjes. Aan de kade die aan het hofje grenst kun je een boot aanleggen. Het is een plek waar je als buurtbewoner elkaar treft en voor kinderen is het een heerlijke plek om te spelen.

Indeling:
Woningentree direct aan het hofje, de royale hal met een extra hoog plafond van 3.20 m is een mooie binnenkomer. De begane grond is opgedeeld in een speelse split-level met aan de achterzijde een goede slaapkamer én toegang tot de zonnige tuin op het zuidwesten. De entree heeft een prachtige leisteenvloer, in de slaapkamer en op de verdiepingen ligt een luxe parketvloer. Op de eerste verdieping is een grote lichte woonkamer met open keuken en beide zijden ramen van plafond vloer te vinden. Door dit doorzon-effect is deze ruimte altijd prachtig licht. Met een open trap kom je op de tweede verdieping. Hier zijn twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en toilet, een wasruimte en een kastenwand te vinden.
In de onderliggende parkeergarage is een parkeerplek een gemeenschappelijke fietsenberging en een eigen berging gelegen. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor bewoners.

Omgeving:
IJburg biedt voor ieder wat wils. Strandgangers kunnen op zomerse dagen heerlijk vertoeven bij stadsstrand Blijburg of in het Diemerpark. De terrasgangers kunnen terecht bij een van de vele restaurants aan de haven, langs de IJburglaan of op het Steigereiland.

De ligging van IJburg is erg strategisch: nabij het centrum van Amsterdam, nabij de Ringweg A10 en de toegang tot de A1. Daarnaast beschikt IJburg over een formidabele openbaar vervoer verbinding met Centraal Station en station Bijlmer Arena. Ook is er een fiets- en wandelverbinding via de Nesciobrug met Amsterdam-Oost en Amsterdam-Centrum.

Kenmerken:
- Gelegen aan autovrij binnenhof
- Bouwjaar 2006, hoog afwerkingsniveau intern
- Erfpacht nog langdurig afgekocht tot medio 2054
- Parkeerplaats en externe berging in de garage onder het complex
- Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig
- Actieve en gezonde VvE, servicekosten bedragen 93,45 per maand voor woning en € 20,12 per maand voor de parkeerplaats
- Oplevering in overleg, kan spoedig

*Woning is de laatste periode verhuurd geweest, derhalve zal er een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Nieuwsgierig? Kijk dan op onze website voor de uitgebreide presentatie inclusief woningvideo én de virtuele tour!


**English translation

Very beautifully located and luxuriously finished family house, with parking and sunny garden.

The Alexandrine Tinnehof is sheltered, car-free and very comfortable, there is a play yard and benches. You can dock a boat on the quay that borders the courtyard. It is a place where you can meet each other as a local and for children it is a wonderful place to play.

Layout:
House entrance directly at the courtyard, the spacious hall with an extra high ceiling of 3.20 m is a nice entry. The ground floor is divided into a playful split-level with a good bedroom at the back and access to the sunny garden on the southwest. The entrance has a beautiful slate floor, in the bedroom and on the upper floors is a luxurious wooden parquet floor. On the first floor there is a large bright living room with open kitchen and both sides have windows from ceiling to floor. Because of this, the room is very light. With an open staircase you reach the second floor. Here you will find two bedrooms, a bathroom with bath and toilet, a laundry room and a closet.
In the underlying parking garage, a parking space is a communal bicycle shed and a private storage room. The parking garage is only accessible to residents.

Surroundings:
IJburg offers something for everyone. Beach-goers can spend wonderful summer days at city beach Blijburg or in the Diemerpark. The terrace-goers can visit one of the many restaurants on the harbour, along the IJburglaan or on the Steigereiland.

The location of IJburg is very strategic: near the centre of Amsterdam, near the A10 ring road and access to the A1. In addition, IJburg has a formidable public transport connection with Central Station and Bijlmer Arena station. There is also a bicycle and walking connection via the Nesciobrug with Amsterdam East and Amsterdam Centre.

Characteristics:
- Located on car-free courtyard
- Year of construction: 2006, high level of finishing internally
- Long-term lease paid off until mid-2054
- Parking space and external storage in the garage under the complex
- Common bicycle storage available
- Active and healthy VvE, service costs 93.45 per month for the house and € 20.12 per month for the parking lot
- Delivery in consultation can be done soon

* Property has been rented out during the last period, therefore a non-self-occupancy clause will be included.

Curious? Take a look at our website for the extensive presentation including home video and the virtual tour!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-04-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceeloppervlakte
2 m²
Inhoud
391 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg West

Haveneiland-West is de grootste buurt van IJburg. Het waterrijke karakter van het eiland wordt versterkt door de twee grachten. Er is gekozen voor stedelijke bouw met een recht stratenpatroon en doorkijk naar het IJmeer. De buurt heeft ruim 7.000 bewoners, met veel jonge kinderen. Een deel van de geplande woonblokken aan de Polygoongracht is door de economische crisis nog niet gebouwd. De lege kavels worden benut voor bewonersinitiatieven ter vergroting van het groene karakter en versterking van de saamhorigheid in de buurt.

Kaart Alexandrine Tinnehof 12 1087CM AMSTERDAM, Haveneiland Noordoost

naar Alexandrine Tinnehof 12 1087CM AMSTERDAM, Haveneiland Noordoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand