Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Alexandrine Tinnehof 19 1087CM Amsterdam, Haveneiland Noordoost

Vraagprijs € 850.000 

Bewaar object

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN OP IJBURG, RIANT GRACHTENPAND BESTAANDE UIT VIER WOONLAGEN, TERRAS AAN HET WATER EN EEN DAKTERRAS!

KENMERKEN
Zeer riant, stijlvol & licht
Veel verschillende indelingsmogelijkheden
Terras op het water
Woonkeuken
Een eigen boot kan aangelegd worden
Parkeerplaats in parkeergarage binnendoor bereikbaar

Een gaaf en uniek pand op een geweldige locatie. De woning ligt in het centrum van IJburg, alle voorzieningen zijn op loopafstanden. Het winkelcentrum van IJburg en de tramhalte zijn bijvoorbeeld binnen 2 minuten te bereiken. De voorzijde van de woning ligt aan een autovrij hof. Zeer gemoedelijk, beschut en met speelmogelijkheden. Een plek waar je je buren ontmoet en waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen. In de woning ervaar je als bewoner een hoog gevoel van privacy. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, er is een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage, vanuit de woonkeuken en berging is deze bereikbaar.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN
Direct aan het (zwem en vaar) water gelegen
Twee badkamers
Hoge plafonds
Verschillende woonkamers, af te sluiten en ook samen te voegen
Dakterras
Vrij uitzicht op water
Veel raampartijen met uitzicht op water

Het pand zelf is uniek door onder andere de verschillende indelingsmogelijkheden: de woonruimtes die in verbinding staan met elkaar maar ook af te sluiten zijn, de mogelijk van kantoor aan huis, een ruime speelruimte, extra slaapkamers of een hobbyruimte grenzend aan het dakterras. De bovenste verdieping kan bijvoorbeeld ook voor een au-pair dienen (voorzien van badkamer en kitchenette). Een speels huis met voldoende mogelijkheden.

De woning heeft nu 2 verdiepingen waarop geleefd wordt en 2 verdiepingen met slaapvertrekken en badkamers.

INDELING:
Begane grond: De woning heeft aan de entree zijde een lichte hal en aansluitend een eerste verblijfsruimte. Het huidige gezin heeft hier een leefbank staan en de kinderen zijn op deze plek geregeld te vinden. Aansluitend de aparte ruime eetkeuken, met raampartijen en 2 deuren naar het drijvende terras met middag- en avondzon. Vervolgens een ruime berging/bijkeuken en doorgang naar een tussenruimte die toegang biedt aan de parkeergarage. Toiletruimte op begane grond.

Eerste etage: ruime hal en aan voor- en achterzijde een ruime kamer, af te sluiten van elkaar door openslaande deuren. Maar dus ook in zijn geheel met elkaar te betrekken. Op deze verdieping zijn tevens 2 vaste kasten met veel bergruimte.

Tweede etage: overloop, badkamer met dubbele (twee) douche(s) en een dubbele wastafel, aparte toilet ruimte. Twee zeer riante slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast.

Derde etage: overloop, badkamer met ligbad, wastafel en wasmachine aansluiting, ruime slaapkamer en overloop met pantry met koelkast en wasbak. Aansluitend het ruime terras, waar vrijwel de gehele dag de zon schijnt.


ERFPACHT
De woning staat op erfpacht grond, eigendom gemeente Amsterdam en de canon is afgekocht tot en met 28 februari 2054.

VvE
Formeel maakt het huis onderdeel uit van een VvE en zijn de woning en de parkeerplaats een appartementsrecht, deel uitmakend van een VvE een professioneel beheer. Er wordt actief onderhoud gepleegd en de servicekosten bedragen: 205 per maand. De woning heeft een dubbel stemrecht in de VvE.

De woning is gebouwd in 2006. Volledig geisoleerd en grotendeels voorzien van houten kozijnen (onderhoud voor VvE). De begane grond verdieping heeft een gietvloer en de eerste etage een fraaie eiken visgraatparket. Het onderhoud aan de buitenzijde valt onder de VvE.

BUITENRUIMTES EN ZONLIGGING
De voorzijde van de woning, grenzend aan het autovrije hof, ligt zuid-zuidwesten, daar schijnt vrijwel de gehele middag de zon. Aan de zijkant heeft de woning een ruim terras drijvend op het water, met vergunning van gemeente, met de zon de hele namiddag en de avond . Het dakterras op de derde etage heeft vrijwel de gehele dag zon.

WOONOPPERVLAKTE & OPPERVLAKTE BUITENRUIMTE
Het totale netto woonoppervlakte bedraagt 254m2. Het bruto woonoppervlakte bedraagt 314m2. Het dakterras is circa 23m2 en het drijvende terras is circa 18m2. NEN 2580 gemeten, meetrapportage is beschikbaar.

LOCATIE
De locatie is uitstekend. Midden in het hart van IJburg, op Haveneiland-West. Dat maakt het makkelijk om boodschappen te doen. Het winkelcentrum van IJburg met supermarkten, Hema, slager, bakker etc is op loopafstand te bereiken. Diverse parken, opvang, scholen zijn in de directe omgeving. Op fiets-/loop afstand is de Haven te vinden met restaurants zoals DOK 48 en NAP en iets verder het populaire strand met restaurant Blijburg.

Sporten kan meer dan uitstekend op IJburg. Zowel binnen als buiten. Er zijn hardloopverenigingen, er is een dansstudio. En ook liefhebbers van yoga hebben hoeven het eiland niet af. Hockey, tennis en voetbal verenigingen zijn er ook en met al het water is het niet vreemd dat op IJburg veel aan watersporten wordt gedaan zoals surfen en zeilen.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
De bereikbaarheid is heel goed, met tram 26 een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, buslijn 66 gaat in de richting van de Arena en de Ringweg A10 en de A1 zijn tevens snel te bereiken.

OPLEVERING
De oplevering zal in overleg plaatsvinden.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-05-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
254 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg West

Haveneiland-West is de grootste buurt van IJburg. Het waterrijke karakter van het eiland wordt versterkt door de twee grachten. Er is gekozen voor stedelijke bouw met een recht stratenpatroon en doorkijk naar het IJmeer. De buurt heeft ruim 7.000 bewoners, met veel jonge kinderen. Een deel van de geplande woonblokken aan de Polygoongracht is door de economische crisis nog niet gebouwd. De lege kavels worden benut voor bewonersinitiatieven ter vergroting van het groene karakter en versterking van de saamhorigheid in de buurt.

Kaart Alexandrine Tinnehof 19 1087CM Amsterdam, Haveneiland Noordoost

naar Alexandrine Tinnehof 19 1087CM Amsterdam, Haveneiland Noordoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand