Alfred Doblinstraat 133 1102VK Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

“Biedportaal”.
Deze woning wordt verkocht via de website: WWW.BIEDOPDEZEWONING.NU.
Woonstichting De Key verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt je als geïnteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen.

De Biedingsprocedure sluit dinsdag 11 september 2018 a.s. om 13:00 uur.
Bieden vanaf: € 210.000, - kosten koper

Ideale 3-kamer woning (69m²) met 2 balkons.
De woning is makkelijk te bereiken, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Station Duivendrecht (en metrostation Strandvliet Arena) ligt op een paar minuten loopafstand. In de directe nabijheid zijn scholen, winkels, sportaccommodaties (o.a. Borchland), uitvalswegen (A1, A2 en ring A10) en openbaar vervoer. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum Amsterdamse Poort en daarnaast kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten die de vlakbij gelegen "Campus Diemen Zuid" je biedt. In de directe omgeving vind je verschillende uitgaansgelegenheden zoals de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Pathé Arena en de Amsterdam ArenA.

Indeling: Algemene entree op de begane grond, via de trap ga je naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Entree woning. De hal is de verdeelsleutel naar alle vertrekken (behalve keuken). De ruime woonkamer is aan de voorzijde gelegen en geeft toegang de keuken en het balkon gelegen op het zuidoosten. Vanuit de hal betreed je de twee slaapkamers, waarbij de grootste tevens toegang geeft tot het balkon op het noordwesten.

De badkamer en het aparte toilet grenzen aan de hal. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting. De dichte keuken ligt aan de achterzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een simpel keukenblok en hier bevindt zich ook de CV opstelling. Net zoals de badkamer mag je zelf de gehele vloer plaatsen, dit geeft je het voordeel dat echt alles naar wens kan worden ingedeeld.

Balkon: De woning beschikt over 2 balkons gelegen op het zuidoosten en noordwesten.

Berging: Dit is een (eigen) ruime berging onderin het complex. (ca. 4m²).

Kenmerken:
- appartement op de tweede verdieping
- bouwjaar 1984
- woonoppervlakte circa 69m²
- 3 kamers
- HR-combiketel
- energielabel C geldig tot 30-06-2021

Bijzonderheden:
- direct beschikbaar
- voormalige huurwoning van De Key
- woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- erfpachtgrond gemeente Amsterdam, afgekocht t/m 31 januari 2035
- servicekosten € 82,96 per maand (professionele VvE)
- vaste projectnotaris voor de levering (projectnotaris Spier en Hazenberg).


Wij zijn enthousiast, u ook?
Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-08-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Alfred Doblinstraat 133 1102VK Amsterdam, Venserpolder West

naar Alfred Doblinstraat 133 1102VK Amsterdam, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand