Alfred Doblinstraat 140 1102VN Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

Volledig intern verbouwd 3-kamerappartement (ca 62m2) gelegen in Venserpolder. De woning heeft een balkon aan de achterkant van het appartement. De voorkant van het appartement beschikt over een kleine erker. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en ligt in een rustige straat. De woning is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar en is op loopafstand van de Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome en winkelcentrum De Amsterdamse poort.

Indeling:
Via de entree/hal zijn alle vertrekken in het appartement te betreden. De lichte woonkamer is voorzien van een tijdloze laminaatpakket (licht grijs) vloer en een open keuken. De nieuwe moderne open keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast. De keuken is voorzien van boven en onderkasten. Aan de achterzijde van het appartement zijn 2 slaapkamers waarvan 1 toegang geeft tot het balkon. De eveneens nieuwe badkamer is voorzien van een wastafel, designradiator en een separate douche. De wanden hebben mooie grote witte tegels. De woning is tevens voorzien van een nieuwe CV ketel. De wasmachine aansluiting zit in een aparte berging bereikbaar vanaf de hal. Het toilet is separaat aanwezig. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging.

Bijzonderheden:
- nieuwe badkamer;
- nieuwe CV ketel
- wanden en plafonds voorzien van strak pleisterwerk
- afgekocht erfpachtrecht 30-4-2036
- snelle oplevering mogelijk
- goede starterswoning
- balkon;
- moderne open keuken;
- bijdrage VVE 71,49 p.m.;
- goed onderhouden;
- bouwjaar omstreeks 1985;
- eigenaar heeft de woning zelf nooit bewoond.

Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Fully internally renovated 3-room apartment (62 m2) located in Venserpolder. The apartment has a balcony at the back. The front of the apartment includes a small bay window. The apartment is on the 2nd floor and is located in a quiet street. The house is both by car and public transport easily accessible and is within walking distance of the Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome and the shopping centre Amsterdamse poort.

Format:
Through the entrance/hall acces to all the rooms in the apartment. The bright living room is equipped with a timeless laminate floor and an open kitchen. The new modern open kitchen is equipped with a stove with extraction fan, microwave, dishwasher and refrigerator. The kitchen is equipped with top and bottom cabinets. At the rear of the apartment are 2 bedrooms one of which gives access to the balcony. The new bathroom is equipped with a sink, radiator and a separate shower. The walls have beautiful large white tiles. The house is also equipped with a new central heating boiler. The washing machine is in a separate storage room accessible from the hall. The toilet is separate. On the ground floor there is a large storage room.

Details:
-new bathroom;
-new central heating boiler
-plastered walls and ceilings
-bought off leasehold right 30-4-2036
-fast delivery possible
-good home
-balcony;
-modern open kitchen;
-contribution VVE 71.49 p.m.;
-well maintained
-the owner has never occupied the apartment himself.

This information is by providing us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All specified sizes and surfaces are indicative. Apply the NVM conditions.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-08-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Alfred Doblinstraat 140 1102VN Amsterdam, Venserpolder West

naar Alfred Doblinstraat 140 1102VN Amsterdam, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand