Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Alfred Doblinstraat 166 1102VN Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

Ruim en licht driekamerappartement van 70 mē met balkon op het zuidoosten gelegen op de tweede verdieping van het appartementencomplex in de wijk Venserpolder.

Het complex beschikt over een gesloten portiek, inpandige bergingen en een actieve VVE. Aan de achterzijde heeft men een vrij uitzicht over de fraaie binnentuin. In de omgeving vindt u diverse scholen en het gezellige winkelcentrum de Amsterdamse Poort waar diverse grote en kleine winkelketens zijn gevestigd. Daarnaast zijn ook de Arena, Ziggo Dome, AFAS live en Pathe Arena goed bereikbaar, waar verschillende evenementen plaatsvinden. De Venserpolder ligt op fietsafstand van het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, maar is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer via het station Strandvliet welke op loopafstand van het complex is gelegen. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling:
Entree, ruime hal met kast voor C.V. opstelling, badkamer voorzien van douche en wastafel. Separaat toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer, aan de achterzijde bevindt zich de keuken, via de keuken heeft u toegang tot het balkon gelegen op het zuidoosten. Verder bevindt zich aan de voor- en achterzijde een ruime slaapkamer.

Op de begane grond is een eigen berging aanwezig van ca. 6 mē.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 69,8 mē (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1985;
- Servicekosten circa EUR 79,-- per maand (conform begroting 2018);
- Actieve VvE beheerd door VvE Beheer Amsterdam;
- Erfpacht afgekocht t/m 30-04-2036;
- Eigen berging op de begane grond;
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-07-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Alfred Doblinstraat 166 1102VN Amsterdam, Venserpolder West

naar Alfred Doblinstraat 166 1102VN Amsterdam, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand