Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Alfred Doblinstraat 170 1102VN Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

In dien u een bezichtiging wilt afspreken graag even via FUNDA ""contact met de makelaar"" een mail sturen. Wij nemen dan zsm contact met u op voor het maken van een afspraak.

Woonoppervlakte : circa 69 m
Bouwjaar : 1985
Tuinligging : zuid
Aantal kamers : twee
Aantal slaapkamers : een
Servicekosten : circa 80,-- per maand

In de wijk Vensterpolder ligt deze volledig gemoderniseerde 2-kamer woning op de begane grond met tuin op het zuiden. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer zoals metro (metrostations Vensterpolder en Strandvliet) en bus maar ook voor de uitvalswegen zoals de A-2, A-9 en A-10. Het appartement ligt tussen 2 winkelcentra in nl WC Vensterpolder en WC Amsterdamse Poort.

Indeling
Begane grond: entree, riante hal, meterkast, 1 slaapkamer, woonkamer met veranda, gesloten keuken voorzien van inductie kookplaat, vaatwasser, oven en afzuigkap, gemoderniseerde badkamer voorzien van douche,wandcloset en wastafel, CV-kast, berging

Details
- Bouwjaar 1986
- Woonoppervlakte ca. 69 m2
- Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
- CV installatie Remeha bouwjaar 2014
- Erfpacht vooruitbetaald tot 1 mei 2036

Pluspunten woning
- Kindvriendelijke buurt met voldoende speelgelegenheid
- Zeer rustig gelegen en uitkijkend op groenvoorziening
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- Diverse faciliteiten (o.a. openbaar vervoer, winkels, scholen, recreatiemogelijkheden) op korte afstand

Oplevering
In overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-04-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Alfred Doblinstraat 170 1102VN Amsterdam, Venserpolder West

naar Alfred Doblinstraat 170 1102VN Amsterdam, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand