Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Alhambralaan 59 (HS) 1064NV Amsterdam, Oostoever Sloterplas

Bouwjaar
1991-2000
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
123 m²

Omschrijving

Kom snel kijken bij deze topper. Een grote gezinswoning met ontzettend veel potentie. Met een oppervlakte van 124m2 kunt u hier zeker met een gezin terecht. Er is veel ruimte om het naar uw eigen smaak in te vullen. Ook aan de "buiten" -mens is gedacht, want naast een heerlijke ruime patio in het midden van de woning, bevindt zich op het platte dak een riant dakterras waar de hele dag de zon op schijnt. Dus alle ruimte om na een dag hard werken te relaxen en te ontspannen in en rond de woning. Mogelijkheden tot extra dakopbouw mits vergunning wordt verkregen.

Indeling
Grote inpandige garage/berging op de begane grond. Entree, hal, toiletruimte, Royale open (eet)keuken v.v. een keukenblok en schuifpui naar de patio. Aan de achterzijde ligt de heerlijk ruime woonkamer. 1ste verdieping: Royale kamers met de grootste kamer grenzend aan het dakterras. Aan de voorzijde ook twee slaapkamers van goed formaat.
Op deze verdieping bevindt zich de badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor de deur heeft u een eigen parkeerplaats.

Omgeving
De woning ligt op een steenworp afstand van de Sloterplas en vlakbij het Mercatorplein en het Rembrandtpark, in de populaire wijk Oostoever. Een plek met veel groen en een wijk die heel ruim van opzet is met rustige straten en alleen bestemmingsverkeer. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Op loopafstand zijn er vele leuke kroegjes en restaurantjes zoals o.a. Puck, 'Hotel Buiten', Bar Frits, Zürich (met groot terras) en Café Cook. Sportief? Hardlopen, zwemmen, kanoën en zeilen: de Sloterplas ligt op slechts 150 meter afstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het Mercatorplein of bij het vernieuwde winkelcentrum aan het August Allebeplein (Albert Heijn en Lidl). De bereikbaarheid van de woning is top, zo bent u met de fiets binnen circa 15 minuten in het Centrum van Amsterdam en op korte afstand van de woning vindt u tevens diverse bus, tram en Metrohaltes. Met de auto heeft u een uitstekende aansluiting op de ring A10 (afslag S105).

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 124m2 (NEN-meetrapport aanwezig);
- 44m2 buitenruimte;
- Parkeerplaats voor de deur;
- Groot appartement in woonwijk;
- Dakopbouw mogelijk mits vergunning;
- Dakterras én patio;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-07-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²
Perceeloppervlakte
123 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotervaart Noord

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder