Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Alhambralaan 67 1064NV Amsterdam, Oostoever Sloterplas

Vraagprijs € 500.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
121 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
111 m²

Omschrijving

In de groene wijk Oostoever bieden wij een royale drive-in woning van 121 m˛, verdeeld over 2 woonlagen met zonnige patio en dakterras. De woning heeft een ruime garage van 19 m˛ en een parkeerplaats voor de deur. Vanwege de ruimte, 3 (slaap)kamers en de rustige locatie is het een ideale familiewoning met tevens mogelijkheden om een opbouw te plaatsen.

Omgeving:
In 1998 is deze ruim opgezette nieuwbouwwijk gebouwd. De woning is gelegen in de woonwijk 'Oostoever' en heeft zijn naam te danken aan het feit dat het is gelegen aan de oostelijke oever van de prachtige Sloterplas. De woning bevindt zich op loop-/vaarafstand hiervan. Deze recreatieplas is zeer geliefd bij joggers en wandelaars (route om de plas), watersportliefhebbers en vissers. Daarnaast is de woonwijk zeer groen, rustig en kindvriendelijk met veel recreatiefaciliteiten.

Bereikbaarheid:
De woonwijk ligt net buiten de ringweg A-10. De woning ligt op een zeer praktische locatie voor reizen met het openbaar vervoer (metrohalte Jan van Galenstraat en Postjesweg, Tram 13, halte Jan Voermanstraat, station Sloterdijk en Lelylaan in de buurt), alsook per auto (5 minuten van de A-4/A-9 en 2 minuten van de A-10) is de woning ideaal gelegen. In een kwartier fietsen bent u in het centrum van Amsterdam en in 10 minuten staat u bijvoorbeeld midden op de gezellige Ten Katemarkt. Parkeren kan gewoon voor deur waar zich 2 (privé) parkeerplaatsen bevinden en er is geen wachtlijst voor een vergunning.

Indeling:

Begane grond:
Parkeerplaats met vergunning/ontheffing voor de deur.
Entree, zeer lange hal die u toegang geeft tot de een inpandige garage (ook van buitenaf bereikbaar), toilet, keuken met woonkamer aan de achterzijde en daartussen een gezellige patio die teven toegang biedt tot het zonnige dakterras.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, badkamer met douche en bad, 3 slaapkamers. De master bedroom aan de achterzijde biedt toegang tot het dakterras.

De woning biedt ten slotte mogelijkheden voor het plaatsen van een opbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 121,2 m˛ (NEN2580 meetcertificaat aanwezig);
- Fraaie patio en dakterras, gelegen op het zuiden;
- Garage van 19 m˛ en eigen parkeerplaats op de oprit;
- Mogelijkheid voor een opbouw;
- De woning is gelegen op erfpachtgrond, de erfpachtcanon is vooruitbetaald tot 31 mei 2047;
- Perceelgrootte 111 m˛;
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
121 m²
Perceeloppervlakte
111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotervaart Noord

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.