Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Alkmaarstraat 31 1024TJ Amsterdam, Nieuwendam-Noord

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

HET BETREFT EEN EXECUTIE-VEILING DIE PLAATS ZAL VINDEN OP MAANDAG 21 NOVEMBER 2016 VANAF 18.00 UUR IN HET GEBOUW DE RODE HOED (KEIZERSGRACHT 102) IN AMSTERDAM.

ALGEMEEN:
Op 21 november 2016 wordt op de Amsterdamse veiling (de E.A.O.G.V. b.v.) executoriaal geveild een appartement gelegen op de eerste verdieping met een balkon aan de voor- en aan de achterzijde, een berging op de begane grond en een berging op de zolderverdieping. De canon is afgekocht tot en met 30 juni 2053. Het appartement is gelegen in Amsterdam-Noord en nabij het winkelcentrum op het Waterlandplein.

INDELING:
De totale bruto vloeroppervlakte is naar verwachting circa 75 m˛ (niet kunnen opmeten volgens de NEN 2580-meetnormen). De vermoedelijke indeling is als volgt: entree, hal, woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Er is zowel een balkon aan de voor- als aan de achterzijde van het appartement. Op de zolderverdieping en op de begane grond is nog een berging voorzien van electra. De informatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie verstrekt door derden. Er worden geen garanties gegeven over de verstrekte informatie.

LOCATIE:
Het appartement is gelegen in stadsdeel Amsterdam-Noord. Het winkelcentrum ‘Waterlandplein’ is op ca. 5 minuten loopafstand met diverse winkels zoals een Albert Heijn, een Etos, een Blokker etc. en diverse horeca-gelegenheden. In de nabije omgeving zijn diverse scholen alsmede het stadspark ‘Baanakkerspark’ met een gevarieerd landschap. Het wijkpark “de groene zoom” is tegenover het appartementencomplex gelegen. Het recreatiegebied Waterland is dichtbij en biedt vele mogelijkheden zoals fietsen, wandelen, varen en diverse watersporten. De bereikbaarheid is goed. Diverse bus- verbindingen zijn op loop- of fietsafstand en de ringweg A-10 is snel te bereiken.

PLOKGELD:
De plokpenning is € 1.600,- exclusief btw en die is voor rekening van de verkoper.

GUNNING/RISICO:
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 48 uur na de veiling van het appartement. Vanaf de gunning is het risico voor de koper.

BETALING/VERREKENING LASTEN:
De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk op 21 december 2016 worden voldaan. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van de koper.

BEDENKTIJD:
De wettelijke bepalingen inzake de eisen van een schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden niet voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Registergoederen die worden verkocht via de E.A.O.G.V. b.v. worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht.

BIEDINGEN:
Tot 14 dagen voor de verkoopdatum kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend bij de notaris. Eventuele biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW zonder dat de executant echter gehouden is op een bieding in te gaan.

VEILINGCONDITIES:
De veilingcondities zullen vanaf 30 dagen vóór de verkoopdag ter inzage liggen op het kantoor van notaris mevrouw Mr A.M.J.M. Ploumen (Van Doorne N.V.), Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam, telefoon: 020-6789123, e-mail: info@vandoorne.nl. Er wordt geveild volgens de Algemene Veiling-voorwaarden voor Onroerend Goed Amsterdam 2001 (‘’AVEA 2001’’), vastgesteld bij akte d.d. 28 juni 2001 van notaris Mr. P.J.N. van Os te Amsterdam, voor zover daarvan bij de akte van veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. In aanvulling op de Algemene Veilingvoorwaarden Amsterdam (‘’AVA 2001’’) en Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen Amsterdam (AVEA 2001) zijn aanvullende voorwaarden van toepassing in verband met de mogelijkheid om ook via internet mee te bieden.

EEN INDICATIEVE VRAAGPRIJS:
De indicatieve vraagprijs is € 160.000,- k.k. en exclusief de bijkomende veilingkosten. De uiteindelijke koopsom wordt bepaald op de veilingavond van 21 november 2016 middels het systeem van opbod en afslag.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-10-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Nieuwendam is een omgeving met vel groen en water. De buurt kenmerkt zichzelf door het landshcap en de natuurgebieden net buiten de wijk: het Waterland en het IJ. Nieuwendam is ideaal voor mensen die een combinatie van het stadse en het ‘’buiten wonen’’ willen ervaren.