Alkmaarstraat 319 1024TS Amsterdam, Werengouw Midden

Vraagprijs € 275.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** English translation below ***

Op een steenworp afstand van de NOORD/ZUIDLIJN, vind je dit fijne DRIE KAMER appartement met TWEE BALKONS, een berging op de begane grond én een berging op zolder. Aan de voorzijde kijk je rustgevend weg over water en groen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een afspraak, we leiden je graag rond!

LOCATIE:

Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex in Amsterdam Noord met vele voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt je gebruik maken van het winkelcentrum op het Waterlandplein. Daarnaast is ook het winkelcentrum “Boven het IJ” erg dichtbij de woning gelegen en daar vind je een grote diversiteit aan winkels. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. Halte Noord van de Noord/Zuidlijn ligt op slechts enkele minuten fietsafstand.

INDELING:

Op de begane grond vinden we de gemeenschappelijke entree. We nemen de trap naar de tweede verdieping waar zich de voordeur van het appartement bevindt met daarachter de ruime woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, 5-pit gaskookplaat en afzuigkap). Zowel aan de voorzijde van de woning als aan de achterzijde van de woning is er een ruime slaapkamer te vinden. Die aan de achterzijde is voorzien van een kast met wasmachineopstelling en toegang tot het balkon. Tussen de slaapkamers in liggen de badkamer, voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel en het separate toilet.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar 1966;
- Woonoppervlakte ca. 65m²;
- Servicekosten bedragen €88,71 per maand;
- Erfpachtcanon is vooruitbetaald tot en met 31 maart 2055;
- Warm water en verwarming middels individuele cv ketel (Intergas, 2015);
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Zowel een berging op de begane grond als op de zolder;
- Twee balkons;
- Oplevering in overleg;Near the NORTH / SOUTH LINE, you will find this fine THREE ROOM apartment with TWO BALCONIES, a storage room on the ground floor and a storage room in the attic. At the front you look peacefully over water and green. Curious? Call us to make an appointment, we are happy to show you around!

LOCATION:

The apartment is located in a small-scale complex in Amsterdam Noord with many facilities closeby. For daily shopping you can use the shopping mall on Waterlandplein. In addition, the shopping center "Boven het IJ" is very close to the house and there you will find a wide variety of shops. You can reach the A10 ring road in a few minutes by car. Noord stop of the Noord/Zuidlijn is only a few minutes' bike ride away.

LAYOUT:

On the ground floor we find the common entrance. We take the stairs to the second floor where the front door of the apartment is located. Behind it you will find the spacious living room with open kitchen with various built-in appliances. At the front of the house and at the rear of the house there is a spacious bedroom. The one at the rear has a cupboard with washing machine arrangement and access to the balcony. Between the bedrooms are the bathroom, equipped with a walk-in shower and washbasin with furniture and a separate toilet.

PARTICULARITIES:

- Year of construction 1966;
- Service costs amount to € 88.71 per month;
- Ground lease paid till 31 March 2055;
- Hot water and heating through individual central heating boiler (Intergas, 2015);
- The house is equipped with plastic frames with double glazing;
- Both a storage room on the ground floor and in the attic;
- Two balconies;
- Delivery in consultation;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.