Vorige | Volgende

Amaliastraat 12 a 2514JC Den Haag, Voorhout

Huurprijs € 2.200 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

AMALIASTRAAT 12-A

Located in the lovely old centre of The Hague, spacious and attractive three room fully furnished apartment with large sunny balcony (SW 24m2).
At walking distance to Denneweg, Lange Voorhout and Noordeinde with its lovely shops and restaurants. Public transport, highways, International Organizations, Sport & Spa really nearby.

Entrance at streetlevel, spacious common hall, easy stairs to first floor.

Lay-out apartment:
Entrance, hall, guest wc, spacious living-/dining room (ca. 6.90 x 4.75) access to sunny terrace. Large room (ca. 6.25 x 4.75) at the front, which can be used as a study or guest room (sofa bed). Separate spacious master bedroom (ca. 4.70 x 4.45). Modern bathroom with bath, separate shower, WC and double washbasin. Semi-open kitchen with all appliances and also access to the terrace.
This light apartment breathes the authentic turn-of-the century character with paneled high ceilings and doors.

ABSOLUTELY WORTH A VISIT !!!

No commision for the tenant. No affordable housing permit applicable.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder