Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amazonelaan 50 1448TN Purmerend, Amerika

Vraagprijs € 325.000 

Bewaar object

Omschrijving

'Wow! Wat een licht!', dat is de eerste reactie die je hebt als je hier binnen stapt. Dit type woning komt zelden voor en is daardoor uniek in zijn soort. Een serre aan de achterzijde, waardoor je een immens lichte ruimte hebt en een grote, ruime woonkamer en keuken! Deze woning helemaal compleet; een nette keuken, prima badkamer en een heerlijke ruime tuin!

Klinkt dit je als muziek in de oren? Kom dan snel binnen, voordat iemand anders ermee vandoor gaat!

Wonen & koken
Vanuit de hal zijn alle vertrekken van de woning te bereiken. De woonkamer en keuken zijn in dezelfde ruimte te vinden. Er is een serre aangebouwd, die een verlengstuk van de woonkamer is geworden. Hierdoor is de woonkamer zelf lekker ruim geworden. De nette afwerking met warme kleuren, zorgen voor een prima thuisbasis.
De keuken is lekker ruim en door de lichte kleuren is deze tijdloos geworden. Je beschikt hier over diverse inbouwapparatuur en voldoende werk- en kastruimte.

Slapen & ontspannen
De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een prima badkamer. Beide kamers zijn lekker licht door de grote ramen. De masterbedroom geeft je uitzicht op de tuin, dus zodra je ontwaakt kom je direct tot rust!
De badkamer is netjes en prima onderhouden. Je beschikt hier over een douche, toilet en een wastafel.

Buitenleven
Vanuit de lichte, ruime serre stap je de tuin in. De tuin is enorm breed en netjes aangelegd, waardoor je hier veel zult vertoeven. Doordat je geen directe achterburen hebt, heb je hier heerlijk veel privacy!

Locatie
De Weidevenne is een moderne, gezellige en kindvriendelijke buurt! Het eerste wat opvalt als men Weidevenne binnenkomt, is de enorme ruimtelijkheid waarmee de nieuwste woonwijk van Purmerend is opgezet. Weidevenne biedt door de brede lanen, het vele groen, water en de speelplekken een uiterst aantrekkelijke woonomgeving voor alle soorten huishoudens. Met een eigen treinstation en een compleet winkelcentrum hoeft de Weidevenner de wijk niet meer uit. Ook heeft Weidevenne diverse basisscholen, sport- en fitnessfaciliteiten, alle gezondheidszorg en diverse horecavoorzieningen.VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-04-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²
Perceeloppervlakte
294 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen